fbpx

Michael, asta-i tot?

Uneori se pare ca poti vinde orice, pana si filme cu ultimele clipe din viata unei vedete. Sorry guys, dar asta e realitatea.

Masinaria de produs bani post-mortem s-a pus in miscare pentru ultima data, cerand 35 de lei de la fanii creduli pentru a il vedea pe Michael in timp ce repeta pentru o serie de concerte care nu a mai avut loc. This is it suna mult mai bine decat “Asta-i tot”, dar suntem in Romania si asta-i tot ce putem face.

Asta-i tot, luati niste popcorn si o Cola, rontaiti in timp ce Michael se agita pe scena, mergeti acasa. Asta-i tot, noi v-am luat banii inca o data. Doriti si un CD Best of?

Observatii:

  • E ironic ca spectacolul si acum filmul cu secventele de la repetitii se numeste “This is it”. Banuia oare Michael ceva?
  • Mi se pare penibil sa dau 35 de lei pentru a vedea un film cu niste secvente filmate in timpul repetitiilor. Ok, vor baga efecte speciale la greu, dar pana la urma e vorba doar de bani, care ajung in buzunarele unor afaceristi.
Recomandă

2 Comentarii

  1. Incredibil ce poate face marketingul. Tatal meu (om la varsta pensionarii) mi se lauda ieri cu o colectie DVD+Carte Michael Jackson cumparata din hipermarket. El care nu putea suferi muzica anilor 80-90 dintr-o data era mare fan, si a scos fara sa clipeasca 50 RON sa dea pe ele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.