fbpx

Cum se folosește butonul de Like online

Mai nou butonul de Like de la Facebook a ajuns să fie implementat pe toate site-urile românești de știri și bloguri. Toți vor să fie sociali, să aibă fani, să își împingă conținutul cât mai departe. Totuși, în unele cazuri implementarea butonului este foarte eronată: prea multe butoane cu diverse opțiuni plasate unul lângă altul, butonul Like amplasat în zone unde cititorul nu ajunge cu privirea etc.

Mai jos e o prezentare cu câteva recomandări privind utilizarea butonului de Like.

The Like button – DOs & DON’Ts

Recomandă

11 Comentarii

 1. legat de spamul pe facebook iata o parere: “dacă lași linkuri de promovare pe wall-ul altora ÎNSEAMNĂ spam”

  Sa inteleg ca pot fi lasate doar linkuri de preaslavire si “injuraturi”, nu?

  • Am vazut discutia si nu ai dreptate. E normal ca pe wall-ul meu sa participi la discutii, nu sa vii sa imi spui – Hei copii, veniti la mine pe site, uite linkul. Wtf?

   2 la mana – cu cine naiba vorbesc eu, cu Iasi City.ro? Pune-ti un nume de persoana la comentarii sau te vei mira de ce iti sunt banate comentariile pe bloguri. Oamenii vorbesc cu alti oameni, nu cu site-uri. Daca vrei linkuri pt SEO poti merge linistit in alta parte.

 2. Nickname ce are? Linkul presupun ca e dat de campul “website” nu de “nume”. Prietenii iasi-city.ro ma cunosc.

  Nu stiu ce discutie ai vazut dar eu aveam o intrebare simpla pentru tine la care nu mi-ai raspuns. Raspunde-mi concret la intrebarea: e spam sau nu?, fara parerea ta cu ce pretinzi so ti se pare normal a ti se scrie pe wall. Daca nu raspunzi te inteleg, e doar o intrebare pana la urma.

  • Cred ca nu poti citi printre randuri asa ca iti scriu mare, ca sa intelegi: DA, E SPAM. Cand esti in casa cuiva respecți regulile lui, nu ale tale.

   Nu mă intereseaza de prietenii tăi care te cunosc, regula generală este că pe bloguri comentezi cu un nume, nu cu un site.

 3. regula generala e ca nu poti cunoaste pe cineva cu forta. Era doar o intrebare si apreciez ca ai raspuns… Oricum eu sunt de parere ca “spam” este clar definit ca termen si ca nu difera de la casa la casa in functie de cum i se scoala sau nu proprietarului pe tine.

 4. Cand scrii ceva la status si metionezi (taguiesti) alti oameni pentru a fi notificati si a participa la discutie. Cred ca ar trebui sa fie reguli si pentru acest lucru, multi exagereaza.

  • Păi regula e simplă, menționezi pe cineva când are legătură cu discuția respectivă, nu pui etichete aiurea, la fel cu etichetarea în poze cu pisici, câini, iepurași. Pui eticheta dacă persoana respectivă apare în fotografia aceea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *