Recent am citit mai multe articole legate de apa de la robinet, apa plata comercializata in comert si calitatea acesteia din urma.
Companiile care comercializeaza apa plata au dezvoltat campanii ample de marketing, axate pe ideea de sanatate, natura, apa – esenta vietii si asa mai departe. Majoritatea prind la public, deoarece apa este un produs relativ ieftin in comert, iar un sortiment de apa plata care reuseste sa isi convinga clientii, printr-o strategie de marketing eficienta, ca este benefic pentru sanatate, va avea cu siguranta succes.
Ceea ce este mentionat aproape deloc e faptul ca de foarte multe ori, apa plata comercializata este identica cu cea pe care o bem de la robinet. Difera doar promovarea facuta acesteia. Desigur, Iasul este un caz special, mai ales datorita recentului scandal cu apa otravita, care a determinat o mare parte a iesenilor sa nu se mai atinga de apa de la robinet pentru consumul alimentar. Apa “potabila” furnizata in Iasi provine din doua surse,
Citeste mai departe
Apa plata.. cu robinetu’ iti risti sanatatea..mai mult.
Cred totusi ca apa plata e ceva mai rasarita. Macar la gust.
Lasam apa de orice fel si bem berica 😀 ca si asa e prea cald afara 🙂
Uite, de exemplu, la Horezu, orasel de sub munte cu multe izvoare, apa de la robinet e mai mereu ruginie.
Si nu cred ca e de vina izvorul-sursa cat cei de la regia de apa. Probabil ca mediul in care apa e filtrata nu e unul curat si nici tevile care o transporta in apartamente nu sunt cum ar trebui sa fie. Asa ca apa isi pastreaza din “puritatea” cu care coboara din munte doar temperatura… e atat de rece incat de-abia rezisti sa te speli pe dinti 😀
Iar oamenii, beau apa minerala (acceptabila ca pret ca se aduce de la nu stiu ce izvor din zona…)