fbpx

Iasi: branding de canal, fara canal

In Iasi s-au furat capace de canal. Nu unul doua, ci multe, fiind preferate de hoti pentru greutatea lor. Trecand peste faptul ca autoritatile nici macar nu s-au deranjat sa le inlocuiasca ( totusi, alegerile au trecut ), eu ma gandesc la o chestie. Hotii astia duc capacele de canal la fier vechi. Patronii centrelor de colectare le primesc.

Daca politistii ar face zilnic cate o verificare la centrele de colectare a fierului vechi, care sa se lase cu amenzi serioase si nu cu spagi usoare, de vara, patronii nu ar tremura de frica, atunci cand ar vedea un ciorditor cu un capac de canal la usa lor? Totusi, politia e prea ocupata sa verifice nivelul ierbii care trebuie taiata la caini sau se lege de oameni pe strada doar pentru ca se plimba la 12 noaptea, nu au timp de problemele adevarate ale orasului. Hotii sunt o mica parte a problemei, eradicarea trebuie facuta de la sursa. Adica de la centrele de colectare unde sunt vandute canalele.
Clipul cu canalele furate:

Bonus, o fotografie cu un capac de canal din Sibiu, via Alex. Dovada ca brandingul de oras se poate face incepand de foarte jos, chiar de la nivelul strazii. Pe cand asa ceva in Iasi?

Recomandă

2 Comentarii

  1. cei de la fier vechi nu se mai complica sa primeasca aceste capace de ceva vreme (atrag atentie nedorita). in schimb, alte orase fara capace, da. asa ca “brandingul de canal” a devenit mai mult o necesitate decat un moft! 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *