Biz365.ro = spammeri

Ai naibi de spammeri, in ultimul timp au inceput sa imi indexeze cam toate articolele pe care le public pe blog.

Ca orice hoti, fac totul pe furis. Nu au nici macar o adresa de mail oficiala pe site-ul lor de doi bani, realizat numai cu continut furat, unde sa ii pot “felicita” cu “cele mai calde urari” pentru ideea stralucita de a copia toate articolele mele.

Si nu incepeti cu replica aia legata de limita de 250 de caractere. In momentul in care iti vezi in fiecare zi articolele tale reproduse de un agregator de continut, chiar si cu link catre tine, aia nu mai inseamna citarea surselor. E furt pe fata, facut cu nesimtire! Mi se rupe mie de linkul lor catre mine. Pur si simplu, vreau articolele mele la mine doar pe blogul meu. Daca vor sa faca bani pe spatele meu, ar trebui sa ma intrebe si pe mine nu?

Articolul asta e special pentru ei, ciorditorii de la Biz365.ro. Daca tot sunt asa de buni la furat continut, pentru ca asta fac, ma astept sa fure si articolul asta! Sa vedem, ii tine?

Desigur, i-am raportat la Google, dar de unul singur nu are efect. In schimb, daca ma ajutati si voi…

Biz365.ro = spammeri

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
9 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mystique

i-am raportat si eu…sper sa ajute la ceva

Adrian Monoranu

si eu …

Marius Sescu

Multumesc.

Andrei Monciu

nu va ajuta la nimic stati calmi 🙂

Marius Sescu

Mai, azi cel putin nu am nici un articol copiat.

gb

Comunicat al Clubului Roman de presa Bucuresti, 04 noiembrie 2005: Analizand proliferarea unor pagini de internet care preiau articole si stiri din editiile electronice ale ziarelor si agentiilor de presa sfidand reglementarile dreptului de autor, Consiliul de Onoare al CRP solicita detinatorilor respectivelor pagini de internet sa inceteze incalcarea legislatiei in vigoare. Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de “revista a presei”… Citește tot »

[…] spammeri si agregatoarele care fura continut am mai scris, vad ca au inceput sa prinda avant si la nivel local, chiar in […]

NRG

pai si ce daca iti copiaza continutul ?? daca sunt spammeri nu au cum sa iasa in fata ta la cautari, iar daca iti dau link de pe site-ul lor inseamna ca iti fac reclama gratuita …