fbpx

Elodia si Cioaca – sau cum sa ne crestem audienta!

Nu urmaresc OTV-ul, de fapt nu il suport!
Nu mai intereseaza crimele, violurile, de aia nu ma uit nici la Pro(st) TV!
Dar vad ca toti au innebunit cu crima Elodiei Ghinescu, care din ce am citit eu in 5 minute, in seara asta, a fost comisa de politistul Cristian Cioaca.
Si atunci, ce legatura are Nasa, OTV-ul, Libertatea, Cancan cu toate astea!
Pai da, are, pentru ca Cioaca vinde acum! De aia vad ca la OTV deja este in functiune telenovela Cioaca-Elodia, Libertatea scoate articole pe banda despre ei, iar starletele porno zic despre Cioaca ca este un barbat bine!
Romanii sunt interesati de crime, violuri, sex, violenta, iar mass-media asta le ofera! Ei castiga bani si audienta, poporul e multumit ca se uita la TV si citeste in ziare despre aceste lucruri “extraordinare”, deci nimeni nu are de pierdut nu?
Romanii, un popor usor de multumit! (si de prostit)

Recomandă

4 Comentarii

  1. Din pacate pe multi ii intereseaza ce face restul lumii, vecinul sau vecina, barfa si invidia, in loc sa-si vada fiecare de viata lui si de familie. 😡

  2. Din pacate pe multi ii intereseaza ce face restul lumii, vecinul sau vecina, barfa si invidia, in loc sa-si vada fiecare de viata lui si de familie.

  3. […] Elodia si Cioaca – sau cum sa ne crestem audienta! Nu urmaresc OTV-ul, de fapt nu il suport! Nu mai intereseaza crimele, violurile, de aia nu ma uit nici la Pro(st) TV! Dar vad ca toti au innebunit cu crima Elodiei Ghinescu, care din ce am citit eu in 5 minute, in seara asta, a fost comisa de politistul Cristian Cioaca. 1 punct comenteaza! . de mariussescu la: 05/11/2007 20:45:24 modifica . semnaleaza […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *