Facem cartare blogmeet sâmbătă în Iaşi?

Au trecut deja 2 săptămâni din Expediţia Verde şi datorită vouă, Iaşul e pe locul 1, cel mai verde oraş din campanie. Da, şi eu sunt pe locul 1, dar asta tot cu ajutorul vostru am reuşit. Săptămâna asta însă am nevoie de voi mai mult că oricând.

În etapa 3 trebuie să cartăm alături de prietenii de la Let’s do it Romania o zonă din Iaşi, mai exact zona Ciric – Aeroport. Cartarea presupune să mergem pe teren şi să notăm exact locaţiile unde se află adunate gunoaiele, nu e aşa de greu pe cât sună în teorie.

Sâmbătă la 10 ne adunăm şi mergem la cartare, vă puteţi înscrie pe Expeditia verde dacă vreţi să veniţi alături de mine, acolo sunt toate detaliile legate de cartare. Ştiu că ar fi sunat mult mai tentant un blogmeet la terasă cu o bere sau suc în faţă, dar va fi mişto, facem şi noi puţină mişcare în aer liber şi ne asigurăm că la toamnă la Ciric vor dispare toate gunoaiele din zonă.

Haideti sa aratam tuturor ca Iasul e cel mai eco oras!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
somnulescu
Vizitator

Din pacate eu o sa fiu la o nunta sambata, plec de vineri. Imi pare rau 🙁

Pavel
Vizitator

De aş fi fost în Iaşi te ajutam cu mare drag, sper ca ieşenii să se mobilizeze şi să te ajute!

akbar
Vizitator
akbar

E plină zona de gunoaie, mi se pare ineficientă ideea de a nota unde sunt grămezile de gunoaie. De ce? Pentru că nu sunt grămezi. Gunoiul, dacă este, e împrăștiat. Iar ca să notezi acum zona și să intervii la toamnă, e le fel de eficient cum ai aduna gunoaiele cu magnetu’. Dar face bine la mișcare, da!

anda_elena
Member

Eu credeam ca se aduna gunoaiele… Asa… sa le observi si sa treci mai departe… e simplu si fara rezultat… Chiar si gunoiul adunat intr-un loc poate fi batut de vant si imprastiat. Ori, i se poate muta locatia… pana la toamna. Sustin ideea – pentru ca te sustin pe tine. Din pacate… doar pentru atat. E posibil sa particip, dar nu promit. Am de facut un drum pana la Magiresti la sfarsitul saptamanii. Joi e ziua Mariei. Daca plec vineri dimineata – ma intorc pana seara. Dar, daca plec mai pe seara… raman acolo mai mult. Nu tine doar… Citește tot »

Biciclist
Vizitator
Biciclist

1. De ce trebuie sa se anunte lumea ca nu vine? Ce rost are sa spui: “ah ce pacat, eu nu pot veni”? Cu ce ajuta parerea de rau? Am intalnit afirmatii de genul in foarte multe situatii si nu inteleg care-i logica. 2. Zona Ciric poate fi incercuita cu o dunga rosie pe harta si marcata ca o intreaga groapa de gunoi, pentru ca nesimtitii arunca gunoiul rezultat de la chefuri si gratare cam peste tot. Nu sunt adunate in movile ca in alte locuri, gunoiul este peste tot. Si in plus, de acum si pana la toamna oricum… Citește tot »

anda_elena
Member

@Biciclist: L-am sustinut constant pe Marius in competitia asta. Am comentat in multe ocazii, am scris la mine pe blog, mi-am anuntat prietenii, bla bla…
Mi s-ar parea ilogic sa ma fac acum ca ploua si sa dipar in ceata. E ca o invitatie la nunta. Daca ai bun simt, oferi raspunsul – afirmativ sau negativ – dar il oferi, ca sa stie oamenii pe ce/ pe cine se pot baza.