A fost un an bun

Văd că mulți se plâng de 2016 că a fost un an greu, că omenirea se îndreaptă iar spre o perioadă întunecată. Totuși, ar trebui să nu ignorăm lucrurile bune. Aveți aici 99 de motive care ne arată că 2016 a fost un an bun pe glob. Din punct de vedere personal, cred că o ducem prea bine și de aia ne plângem din orice. Știți cum se zice, cât timp mergi mai des la botezuri și nunți decât la înmormântări E DE BINE!

Pentru mine 2016  a fost un an ok. Am mai avut și evenimente neplăcute, dar important e să găsim puterea de a trece mai departe și de a învăța câte ceva din tot ce ni se întâmplă.

Sunt sănătos, de fapt cred că anul trecut am ieșit cel mai mult din zona de confort, am făcut mult mai multă mișcare, am dat jos vreo 15 kg și sunt probabil în cea mai bună formă din ultimii 10 ani. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru voi în doar câteva luni e să începeți să mâncați mai sănătos și să vă schimbați stilul de viață, sportul ar trebui să fie inclus în meniul zilnic, nu o rezoluție de început de an.

Familia e fericită, fetele sunt sănătoase, cresc și eu mă bucur că am putut să fiu lângă ele în momentele importante. Asta poate și datorită jobului, care îmi permite un program flexibil.

La Advertica am muncit mai mult anul ăsta, am avut clienți mai mari, proiecte mai complexe, și 2017 se anunță la fel de provocator.

Blogul mi-a adus în continuare multe beneficii, și cea mai mare mulțumire este că funcționează perfect pentru mine ca o carte de vizită. Am avut de multe ori surpriza să mă întâlnesc cu oameni pe care îi admir, pentru care credeam că sunt un necunoscut, și ei mi-au zis că mă citesc. După 10 ani ar trebui să mă obișnuiesc cu asta, dar sentimentul încă e neprețuit.

În 2016 mi-am cumpărat cam tot ce îmi doream, deși am cheltuit mai puțin ca în alți ani. Și cel mai important, totul a fost cumpărat cash, dorm mult mai bine noaptea când nu am grija ratelor. Poate și pentru că am învățat că fericirea nu stă neapărat în cele mai noi gadgeturi, ci în a cumpăra doar ceea ce ai cu adevărat nevoie și a te bucura că ai timp suficient pentru tine și lucrurile care contează. Degeaba ai cea mai tare mașină, casă, ultimul smartphone sau smartwatch, dacă trebuie să bagi 14 ore pe zi pentru a le plăti.

Pentru 2017 nu mi-am propus rezoluții, sper doar să păstrez sportul în viața mea ca o constantă și să călătoresc mai mult, iar eu și cei dragi să fim sănătosi.

Hai La Mulți Ani, anul ăsta să fie fix așa cum vă doriți!

Pentru voi cum a fost 2016?Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: