fbpx

M-au întrebat mai mulți cum ies fotografiile cu Samsung Galaxy S20 FE 5G, deci am făcut un articol dedicat pentru camere. Sistemul de camere și senzorii sunt buni, la Samsung sunt camere mai bune doar pe modelele Ultra. Din ce văd telefonul se vinde bine deja, la Orange nu mai e pe stoc în magazinul online. Îmi place și mie, dar nu neg că în aceeași bani sunt și alternative.

Jucăria e primită în teste prin Orange Smartphone Tester. Unboxing și primele impresii aici:

Care e faza cu Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G

Review complet:

Samsung Galaxy S20 FE 5G review

Pe spate Galaxy S20 FE 5G vine cu 3 camere: o cameră principală de 12 Megapixeli cu f/1.8, dual pixel PDAF și OIS (senzorul folosit e cel de pe S9 / S10), o cameră tele de 8 Megapixeli cu f/2.0, zoom optic 3x și zoom digital 30x și o cameră de 12 Megapixeli cu f/2.2 ultrawide.

Telefonul poate filma 4K la 60 fps, iar camera frontală e de 32 Megapixeli cu f/2.0, filmează și ea 4K.

Fotografiile de zi ies bine, mie îmi plac mai ales cele făcute de camera ultra-wide. Dacă culorile din fotografii vi se par prea forțate puteți dezactiva modul de detecție automată a scenelor.

Partea cu zoom optic 3X chiar ajută, și până 10x zoom poți face poze bune, chiar dacă e zoom parțial digital. După 10X zoomul e inutil.

Am făcut câteva fotografii și cu modul de noapte. Scoate poze ok, vedeți mai jos, doar că timpul de expunere e mai lung decât la alte telefoane, de exemplu față de Huawei P30 Pro e aproape dublu, și vorbim de un telefon lansat acum un an. În plus și după ce s-a făcut fotografia mai durează un pic procesarea înainte de a face altă fotografie, mă așteptam să fie mai rapid.

O altă funcție utilă la cameră e focalizarea live, foarte faină dacă vrei un fundal blurat cu accent pe un element selectat de tine.

În concluzie, Galaxy S20 FE 5G face fotografii bune, aplicația foto își face treaba, dar e loc și de mai bine, dacă compari cu camerele foto de pe alte telefoane de top. Cu specificații similare și preț un pic mai mic este OnePlus 8, dar care face poze un pic mai slabe , sau Google Pixel 5, la același preț, cu o cameră bună, dar un procesor mai slab.

Dacă ești fan Samsung sigur îl vei aprecia, S20 FE 5G e o alternativă tentantă pentru S20, cu puține compromisuri, în principiu vorbim doar de lipsa ecranului curbat și spatele din plastic dur.

O să revin cu un review complet, dacă aveți întrebări lăsați un comentariu.

RECOMANDĂ
 • 70
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
  70
  Shares

3 Comentarii

 1. Foarte tari pozele. La Pixel 5 procesorul e mai slab, camera e bună dar nu ai poze panoramice. OnePlus 8 e mai ieftin, dar camera e mult mai slabă, din ce am văzut pe net.

 2. Pingback: Care e faza cu Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G

 3. Pingback: Samsung Galaxy S20 FE 5G review

Lasă un comentariu