fbpx

Fraierii s-au vaccinat

În Statele Unite regulile sunt simple acum – ești vaccinat, nu trebuie să porți mască, nu ești vaccinat, trebuie să porți mască până când te vaccinezi. În România avem noroc de câteva milioane de fraieri care s-au vaccinat, deci autoritățile au decis că putem să renunțăm toți la purtarea măștii, exceptând zonele aglomerate. Vorba aia, e ca și cum ai lua 10 la examen fără să te prezinți.

În calitate de fraier care a condus câteva ore pentru vaccinare, ca să fiu eu și cei din jurul meu protejați, sunt dezamăgit de lipsa de cojones a domnului președinte și a celor care au luat decizia asta. Nu mă înțelegeți greșit, mă bucur mult că ne-am relaxat, și noi în cercurile de prieteni eram mai relaxați deja când ne întâlneam, știind că toți suntem vaccinați.

Totuși, decizia asta transmite tuturor mesajul că e ok, nu trebuie să ne vaccinăm, ce dacă prin spitale încă se moare de Covid. Mă înșel?

Știu, mai e o speranță cu petrecerile și evenimentele, că oamenii se vor vaccina ca să poată fi organizate fără limite de participanți, dar am dubii că se vor face controale.

Fără nici o legătură, mâine la Teatrul Național din București puteți să mergeți la Dineu cu proști, dacă sunteți vaccinați și purtați mască.

Recomandă

7 Comentarii

    • Eu sunt ok cu mine, am făcut-o în primul rând pentru mine, dar aș vrea să fim ok și la toamnă, nu doar vara, când e frumos la terasă și pe plajă…

  1. Se pare că Șoșocarii lui Șoșoacă au câștigat după robotul de la Cotroceni,ca de altfel cum se întâmplă totdeauna în Românica unde nesimțiții și șmecherii câștigă în fața fraierilor de rând care respectă niște reguli elementare.

  2. Chiar de aplicau legea ca in America, in secunda doi nu mai vedeai om cu masca. Toti erau “vaccinati”. Ca e greu sa iei oameni random la control pe strada, iesea un tavaluc de pomina.
    Adevarul e ca daca ai fost smart te-ai vaccinat, ti-ai vaccinat si familia, deci sunteti protejati. De restul care “stiu ei mai bine” nu prea imi pasa. Intr-adevar, pare ca ei au castigat, dar pana la urma fiecare decide sa joace ruleta ruseasca pe barba lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *