fbpx

M-au anunțat cei de la Everbuying că au o campanie de vânzări la preț redus pentru gadgeturi Xiaomi. Am vreo 6 jucării de la Xiaomi prin casă, le recomand cu căldură brandul. Știu că magazinele chinezești au des promoții, dar chiar au lucruri interesante pe Everbuying, de exemplu Note 2 e doar 130 de dolari,  Xiaomi Mi Band 1S e doar 17 dolari, căștile Piston 3 doar 13,5 dolari, și mai sunt…

Ce am mai văzut interesant prin ofertă:

tvbox-xiami

XiaoMi 3 TV Box cu Android 5.0 la 64 de dolari. Am și eu un TV box din ăsta acasă, Kodi rulează fin. Util dacă nu aveți smart TV, nu vreți să dați 3000 de lei pe unul, dar vreți Youtube pe televizor, filme, seriale, documentare, canale tv de pe internet.

xiaomi-bluetooth-wireless

Boxă wireless Xiaomi Mi Bluetooth 4.1 la 28,5 dolari. Nu am, dar e tentantă, poți asculta muzică timp de 7 ore datorită bateriei incluse de 1200 mAh. Vine cu Bluetooth 4.1, conectați rapid telefonul pentru a putea asculta muzica preferată. Merge până la 10 metri distanță.

xiaomi-router

Xiaomi Mi WiFi Router la 34 de dolari. Am un TP-Link de vreo 3 ani, dar semnalul e cam slab în dormitor și baie, și viața fără internet e tristă. 🙂 Plus că designul minimalist chiar face ca routerul să fie atractiv. Ce vremuri am ajuns, să apreciem designul routerului, un gadget pe care de obicei îl ascundeam după birou.

redmi-note3

XIAOMI Redmi Note 3 la 189 de dolari. E mai tare decât Note 2 pe care îl am eu acum, vine cu baterie de 4000 mAh, cititor de amprentă și carcasă metalică. Da, și e dual-SIM.

Voi ați mai văzut ceva tentant pe lista de gadgeturi Xiaomi?

Lasă un comentariu