fbpx

Galerie foto: Samsung Galaxy Note 3, pozat din toate părțile

V-am spus că l-am primit în teste recent și trebuie să recunosc că de o săptămână am înlocuit atât tableta cât și telefonul personal cu el. E mai greu la început până te obișnuiești cu ecranul mare, de 5,7 inchi, dar eu cred că avantajele sunt evidente: îți faci treaba mai rapid, citești mai ușor știrile, trimiți mai rapid emailuri și editezi documente. Nu mai zic de faptul că telefonul se mișcă superb în cele mai recente jocuri lansate pe platforma Android datorită procesorului cu patru nuclee la 2.3 GHz și celor 3 GB de memorie RAM.

Dacă sunteți genul de persoană mereu conectată, în mișcare, care vorbește mult la telefon, merită să luați în considerare telefonul ăsta la următorul upgrade, e probabil cea mai bună variantă pentru un birou mobil fără compromisuri. În oferta Orange e disponibil de la 249 de euro cu abonamentul Panteră 44.

Mai jos e o galerie foto cu phabletul fotografiat din toate unghiurile, revin zilele următoare cu un articol despre cele mai interesante funcțiii Galaxy Note 3 pentru mine.

Vouă ce vă place la el?

Testez Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Gear prin programul Orange Smartphone Tester. Toate articolele despre ele pot fi citite pe eticheta Samsung Galaxy.

Recomandă

4 Comentarii

  1. O sa ramana COLOSUL telefoniei de moment pentru ceva timp, pentru ca cei de la concurenta se pare ca dorm inca, si nu se stie cand se vor trezi…

    • Buzunarul de la geacă, sacou, buzunarele interioare da. Încape și în buzunarul de la jeans, dar depinde acum și de jeans, eu nu port genul ăla strâns pe picior. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *