fbpx

Workshop-uri de comunicare online la Iași pentru studenți și masteranzi

A doua ediție PRbeta – workshop-uri de comunicare online, revine în Iași, în perioada 14 octombrie – 30 noiembrie 2013.

Cursurile sunt dedicate studenților și masteranzilor din facultățile de comunicare și jurnalism, participanții primesc un pachet de training complet și posibilitatea de a urma un internship sau chiar de a obține un job în domeniul comunicării. Sunt doar 15 locuri disponibile, mai aveți timp până pe 31 octombrie să aplicați pe site-ul PRbeta sau să trimiteți un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro. Procesul de selecție include și un interviu telefonic cu fiecare student care se înscrie la workshop-uri.

Cursurile sunt zilnice, durează 5 zile, câte patru ore în fiecare zi și prezența este obligatorie. La workshop-uri participă, de asemenea, companiile care oferă internship-uri pentru o parte dintre studenți. Dacă aveți timp, sunteți pasionat de comunicare online și vreți să învățați de la oameni cu experiență în domeniu vă recomand cu căldură workshop-urile, aveți mai rar o asemenea ocazie în Iași.

Afis Iasi 2013

„Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop sunt specialişti în domeniu, cu ani de experienţă în spate, care sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online. Dintre profesori îi menţionăm pe: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada, Monica Jitariuc, Managing Director la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media, și Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare”.

Mai multe detalii.

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *