fbpx

Prima dată am văzut că apăruseră resorturi de glamping în România prin 2016 cred, la Ursa Mică. Luna asta am tot căutat oferte de cazare cât mai retrase, case, cabane etc, și am remarcat că sunt multe locuri de glamping la noi, și corturile astea nu sunt chiar ieftine, începe de la 200 de lei pe noapte cazarea la un astfel de cort, unde teoretic ai confortul similar celui de la un hotel bun, în mijlocul naturii, cu o vedere de milioane de stele. Și presupun că au căutare, din moment ce s-au înmulțit.

Faza e că nu m-aș vedea cazat astfel, și încerc să înțeleg cui se adresează. La cum văd eu lucrurile, dacă vreau cazare cu maxim de confort caut un hotel de 4-5 stele, cu dotări de lux, și dacă vreau o experiență autentică în natură îmi iau cortul în spate și mă pierd pe cărări de munte câteva zile. Dacă mergi la glamping ca să te lauzi prietenilor nu cred că ține, cei care sunt munțomani vor râde de tine că nu ai curaj să stai la cort pe bune, și cei care sunt cu luxul și opulența vor râde de tine că nu ți-ai permis un hotel bun.

Greșesc eu? Voi v-ați cazat vreodată la un cort din ăsta, într-un loc de glamping? Dacă da, unde și de ce?, Poate mă convertiți și pe mine.

Glamping – a form of camping involving accommodation and facilities more luxurious than those associated with traditional camping.

RECOMANDĂ
  • 121
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Doc
Doc
7 august 2020 16:14

Pentru unii obrazul fin cu cheltuială se ține.De ce să care toată ziua un cort⛺ în spinarea când îl găsesc gata montat.

Oana D.
8 august 2020 09:10

Nu cunosc detaliile de pret, dar o singura data am fost cu cortul si mi-au trecut toate pietrele si pietricele prin oase in singura noapte petrecuta acolo, asa ca, da, as prefera de o mie de ori varianta asta confortabila, decat cea clasica. Daca ar mai fi si apă curentă, sigur mi-as rezerva un cort pe câteva zile.

Marius
Marius
9 august 2020 19:41

Este vorba de experienta. Eu nu am cort si as vrea sa incerc sa vad cum e. Sa cumpar un cort, doar sa vad cum e, plus toate optionalele, ma costa prea mult, undeva peste 1000 lei. Asa ca, la 20p lei pot incerca sa vad cum e…

6
0
Lasă un comentariux
()
x