fbpx

Google Drive a fost lansat oficial

Sunt ani buni de când se tot zvonea că cei de la Google vor oferi un serviciu propriu de stocare a fișierelor online, similar cu DropBox, SugarSync sau Skydrive. Ei bine,  Google Drive a fost lansat. Primii 5 GB sunt gratis, funcționează pe Windows, Mac, Android, vor apare în curând aplicații pentru iPhone și iPad.

Momentan sunt fan DropBox, dar dacă serviciul va fi integrat puternic cu celelalte servicii Google s-ar putea să avem peste câteva luni niște statistici interesante despre numărul de utilizatori.

Voi ce serviciu de stocare online a fișierelor folosiți?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Momentat folosees DropBox, dar daca pe viitor Google Ddrive o sa fie mai performat si o sa ofere o securitate mai mare decat oare DropBox (care este cam pe spate) o sa tec la el.

  2. Cu maaare greutate o reusit sa scoata la lumina mult-promisul serviciu de stocare, mare minune mare. Una calda, una rece, ca dupe bucuria apartitiei dezamagirea vine de la cei 5 GB, care zic io ca-s cam putintei. Altii au mai mult, si ma refer la SkyDrive (am inca 25 GB) si ADrive.com (50 GB). Si oricum, fata de “clasica” varianta de stocare prin atasamentele de email, adica “Gmail Drive”, solutia este totusi mai eleganta. Urmeaza sa vedem daca marele gigant se va indura sa ridice stacheta (limta).

  3. @devicebox – omiți un lucru, că prețurile pentru mai mult spațiu sunt mici comparativ cu concurența – 25 GB cu 2,49 dolari, 100 GB cu 4,99 dolari… Scopul nu e să atragă mulți utilizatori ce vor moca, ci oameni care să dea bani pentru spațiu, că oricum folosesc Gmail și Google Docs și restul facilităților.

  4. @devicebox eu cred ca este doarte buna oferta gratuita la fel si cea cu bani.
    La oferta gratuita ofera 5 GB si nelimitare la marimea fisierelor, cei de la Microsoft ofera 7 GB si 25 GB daca folosesti aplicatia lor si 300 MB pentru fisiere.

    Cel mai folosi serviciu de cloud este DropBox la ora actuala care o fera 2 GB si nelimitare la marimea fisierelor dar au cel mai scump serviciu pe bani.

    Parerea mea este ca oferta de la Google este cea mai buna la ora actuala + ca spatiul oferit pentru GMail este de 10 GB acuma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *