fbpx

E greu să scriu despre camera de pe Huawei P30 PRO fără să spun de la început ce au observat toți care au pus mâna pe telefon, că face probabil cele mai tari poze posibile cu un smartphone pe Android în 2019. Îmi pare rău Samsung, S10 Plus are și el o cameră superbă, aproape m-ai convins, dar la ce stabilizare, zoom și detalii scoate Huawei, dacă mi-ar pune cineva pe masă ambele telefoane e clar ce aș alege. Mai jos găsiți poze făcute cu telefonul în diverse situații, fără editare, doar le-am redimensionat să se încarce mai repede. De menționat că am făcut pozele fără trepied, pe automat, cum le fac 99% dintre utilizatori.

Huawei P30 PRO e primit de la Orange prin programul Smartphone Tester, vedeți că până pe 15 mai la toate modelele Huawei P30 beneficiați de asigurare Premium gratuită timp de un an de zile.

În plus, dacă mergeți în magazinele Orange cu un telefon Huawei vechi, dar funcțional, primiți un voucher de 100 euro pe care îl puteți folosi la cumpărarea noului Huawei P30 sau P30 PRO, dacă activați sau prelungiți un abonament de de minim 5 euro.

Despre specificațiile P30 PRO v-am povestit deja, dacă nu ați citit articolul aruncați o privire.

Testez Huawei P30 PRO. Ce vrei să știi despre el?

Revenind la sistemul cu 3 camere foto de pe spate (4 dacă țineți cont și de senzorul ToF), cu telefonul ăsta poți scoate fotografii faine în orice situație.

  • Camera principală e de 40MP, deschidere f/1.6m stabilizare optică, filmează 4K la 30 fps, sau 1080p la 60 fps.
  • Camera pentru zoom e de 8MP, deschidere f/3.4, sabilizare optică
  • Camera cu unghi larg e de 20MP , deschidere f/2.2.

Camera din față are un senzor de 32MP, deschidere f/2.0, filmează 1080p la 30 fps.

E primul telefon testat cu care obțin poze la zoom 10X ce pot fi folosite cu succes, iar pozele pe timp de noapte au un farmec aparte. Nu mai zic de portrete, filmarea 4K sau pozele panoramice sau pozele cu super macro de la 2.5 centimetri. Mie îmi place să pozez peisaje și acum consider că telefonul ăsta oferă tot ce are nevoie un fotograf amator, practic nu mai ai nici un motiv să cari camera foto după tine în vacanțe sau ieșiri cu familia.

Cât despre culori, țin minte că P20 PRO, modelul anterior, avea tendința să satureze cam mult culorile. P30 PRO are culorile echilibrate pe modul standard, iar dacă vreți ceva mai intens puteți selecta Culori vii sau HDR.

Da, în continuare DSLR-urile vor avea felia lor, pentru fotografi profesioniști, poze de studio, dar acum 5 ani dacă aș fi văzut pozele scoase de P30 PRO sigur nu aș fi crezut că sunt făcute cu telefonul. Fără să mă mai lungesc, aveți mai jos fotografii făcute cu el.

Poze normale și panoramice cu Huawei P30 PRO

Portrete făcute cu Huawei P30 PRO

Macro cu Huawei P30 PRO

Poze cu zoom cu Huawei P30 PRO, de la modul panoramic la zoom 50X

Poze făcute pe timp de noapte cu Huawei P30 PRO

Filmare 4K, făcută ziua cu Huawei P30 PRO

O să revin cu un review complet curând, că telefonul se comportă excelent și la hardware, software și durata de viață a bateriei, dar până acum Huawei P30 PRO e cel mai bun telefon pentru cineva pasionat de fotografii, dacă are și bugetul necesar.

RECOMANDĂ
  • 64
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei
Andrei
12 aprilie 2019 08:04

Hai că la macro m-a dat pe spate.

trackback

[…] Cât de bună e camera foto de pe Huawei P30 PRO? Prea bună […]

trackback

[…] Cât de bună e camera foto de pe Huawei P30 PRO? Prea bună […]

3
0
Lasă un comentariux
()
x