fbpx
Marketing

IMTO 2010 Iasi: focus pe SEO & SEM

SEO – optimizare pentru motoare de căutare
SEM – marketing pe motoarele de cautare

A treia editie IMTO este impartita pe mai multe parti, fiecare adresata unei anumite nise. O idee buna, tinand cont de faptul ca exista multe evenimente generale de online dar prea putine care sa abordeze fiecare ramura.

In Iasi, la Hotel Ramada, intre 22-23 octombrie (adica vinerea si sambata asta) se va desfasura partea dedicata SEO & SEM, mai exact vor fi 2 zile cu workshop-uri, informaţii şi soluţii. Cateva detalii mai jos, eu va recomand sa nu ratati evenimentul daca lucrati in marketing si vreti sa aflati mai multe despre promovarea cu ajutorul motoarelor de cautare.

In plus, echipa Play The Balls va ofera motive de participare care vor convinge chiar si cel mai exigent sef ca merita sa participati!

Vorba aia, daca firma voastra nu este pe Google nu exista, cel putin pentru utilizatorii de internet. Ma insel? Cred ca speakerii va vor lamuri mai bine ca mine!

IMTO: Focus pe SEO & SEM este un eveniment dedicat optimizării şi marketingului pe motoarele de căutare

Cele 2 zile sunt organizate în workshopuri şi sesiuni interactive. Vei învăţa lucruri noi şi vei găsi soluţii alături de unii dintre cei mai cunoscuţi specialişti români în SEO şi SEM. Programul cuprinde sesiuni diversificate, de la stabilirea obiectivelor, organizarea unui website pentru SEO/SEM până la optimizarea conversiilor şi integrarea cu mixul de marketing.

IMTO Focus pe SEO & SEM îţi este adresat dacă eşti: marketer, brand manager, publicitar, antreprenor, specialist SEO, web developer, sau implicat direct în procesul de marketing şi publicitate.

Vezi temele abordate

De ce să nu ratezi

 • Primeşti soluţii concrete despre cum îţi poţi promova produsele/serviciile tale
 • Ai o privire la 360 de grade asupra SEO & SEM
 • Vei şti cum să abordezi fiecare etapă a procesului de optimizare
 • Înveţi cum să creşti conversiile şi să micşorezi costurile
 • Ai acces la studii de caz şi experienţa vorbitorilor
 • Cunoşti alţi participanţi care lucrează în marketing
 • Investiţia se recuperează în scurt timp prin rezultate
 • Puteti sa va inscrieti AICI , iar daca ma vedeti la eveniment si vreti sa discutam la o cafea e suficient sa ma trageti de mana. Sunt destul de sociabil cred eu.

  Abonează-te
  Anunță-mă pe email când apar
  guest
  0 comentarii. Tu ce părere ai?
  Inline Feedbacks
  Vezi toate comentariile
  0
  Lasă un comentariux
  ()
  x