fbpx

În 2012 TEDx Iași e despre idei creative și advertising

Să nu mai spuneți că în Iași nu au loc evenimente faine. Sunt încântat de încăpățânarea cu care cei de la September Media continuă să organizeze la Iași TEDx, eveniment aflat anul ăsta la a treia ediție, ce va avea loc la Palas Iași pe 30 iunie. În 2011 nu am reușit să ajung, dar în 2010 am fost, iar percepția mea despre lucrurile care ne fac fericiți a fost modificată. Mai am și acum și acum răvașul de la eveniment, pe care scrie Fericirea e o urmare a întâmplărilor la care nu ne opunem.

În 2012 tema TEDx e foarte atractivă și aproape de ce fac eu zilnic: “Ideas Worth Advertising”. Sunteți marketeri, PR-iști, antreprenori ce vor să gândească diferit sau studenți pasionați de comunicare și promovare? Atunci ar cam trebui să fiți acolo, pentru că prezentările despre asta vor fi: advertising, PR, strategie, creativitate, idei care pot fi puse în aplicare cu succes.

Nu mai  zic de speakeri. Preferații mei sunt Ruxandra Predescu, Razvan Matasel, Bogdana Butnar și Marius Ursache, pentru că am mai văzut prezentări susținute de ei, dar și ceilalți s-ar putea să mă surprindă și să intre în preferințele mele.

Pentru prima data in Iasi, in calitate de speakeri: Adrian Botan – Mccann Erickson, unul dintre cei mai premiati creativi din Romania, recunoscut international pentru campania la ciocolata ROM, Razvan Matasel – Arsenoaiei & Matasel, cunoscut specialist in strategii de comunicare, militeaza impotriva industrializarii publicitatii in Romania, Ruxandra Predescu – consultant PR, una dintre persoanele din spatele Festivalului International de Teatru Sibiu cu experienta in a crea buzz pentru proiecte in care crede.

Lor li se alatura personalitati deja indragite de creativii ieseni: Bogdana Butnar – Google Romania, specialist in planificare si strategii online, ne povesteste de ce marketingul e cea mai egoista profesie, Marius Ursache – Grapefruit, fondatorul celei mai apreciate companii de branding 100% romaneasca, aflat la a doua participare pe scena TED, Corin Chiriac – Publicis Romania, absolvent de Automatica, acum Online Planner cu experienta si recunoastere in mediul iesean, Adriana Ursache – Creative Industries Association, experienta din Manchester, UK construieste acum, incepand cu Iasi, platforma pentru a implementa proiecte relevante tinerilor antreprenori creativi  si Elena Manolache – Toyota Iasi, director de marketing care isi indreapta energia inspre proiecte sociale, din responsabilitate.

Aveți aici programul TEDx Iași 2012, sunt discounturi tentante pentru grupuri și studenți. Numarul de locuri este limitat la 99, iar mai mult de jumatate dintre ele sunt deja ocupate, deci ar cam trebui să vă grăbiți dacă vreți să vă intoxicați cu idei creative la sfârșitul lunii iunie, de la speakeri cu multă experiență practică.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *