fbpx

Sunt zeci de articole pe tema asta, cum poți obține mai multe like-uri. Iar like-urile vor fi din nou importante, odată cu noile schimbări anunțate de Facebook pentru newsfeed, mai exact lansarea de newsfeed-uri dedicate pentru prieteni, pagini, fotografii, muzică. Va fi tot mai greu pentru branduri să rămână vizibile în newsfeed și să atragă atenția, în condițiile în care utilizatorii de Facebook vor putea alege ce conținut urmăresc în rețea.

Regulile sunt aceleași ca și până acum pentru a crea mesaje care să obțină like-uri: postarea de conținut în mod regulat pe pagina de Facebook, accent pe vizual, imagini interesante, postarea mesajelor atunci când utilizatorii sunt activi în rețea, limitarea mesajelor la maxim 150 de caractere, mesajele trebuie să fie interesante pentru fani. Totuși, dacă vreți un infografic care să rezume sfaturile îl găsiți mai jos:

Print

Via MarketingProfs

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

3 Comentarii

 1. Sunt de acord cu informatiile din infographic, mai putin cu una. Punctul 7. Din cate stiu eu, acest sfat contravine termenilor Facebook, prin care se interzice specificarea expresa de a da like,share, comment

  • Se interzice dacă e vorba de o acțiune solicitată de brand pentru a participa la un concurs, promoție etc. Nu e interzis să soliciți Like&Share pentru mesajul postat sau o fotografie, deși eu nu aș abuza nici de asta, ci aș folosi-o pentru lucrurile cu adevărat importante.

 2. ma intereseaza cum se face acea setare pe FB prin care atunci cand o persoana acceseaza o postare pe o pagina , in pagina ce se deschide nu se afisaza postarea pe care a dat click ci un mesaj prin care in prima faza utilizatorul e obligat sa dea like pagini pentru a continua sau sa paraseasca pagina

  ca aici de ex
  https://www.facebook.com/Rol.ro/app_208195102528120

Lasă un comentariu