Infografic: sharingul din rețelele sociale în 2013

Dacă sunteți curioși să aflați situația rețelelor sociale la nivel mondial și cât de des sunt folosite butoanele de sharing aruncați o privire pe infograficul de mai jos. Facebook e pe primul loc evident, zilnic sunt date 3,2 miliarde de like-uri și comentarii în rețea și sunt încărcate 300 de milioane de fotografii.

Ce nu apare în infografic este timpul petrecut în rețea de utilizatori. Dacă datele sunt corecte Google+ e acum a doua rețea la nivel mondial ca număr de utilizatori, dar din ce știu eu timpul petrecut pe site e în continuare printre cele mai mici comparativ cu celelalte rețele. Merită remarcate și ascensiunea Tumblr plus Instagram, mai ales în rândul tinerilor.

sharing-social-media-2013

Sursa infografic

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Liviu Nitu
Vizitator

Da, este adevarat. Facebook-ul este o retea puternica…dar, la fel ca si Google-ul trebuie sa platesti daca vrei sa devii cunoscut, sa-ti faci reclama…ceea ce mi se pare normal pana la urma. In afara de asta, pentru cei mici care n-au bugete de reclama pe FB pot profita si ei macar de facilitatea de a-si construi o pagina personala deunde potentialii clienti pot lua informatii despre respectiva afacere. In rest…trebuie sa ne obisnuim sa scoatem banii daca vrem reclama 🙁