fbpx

Îngheţata Polar a revenit

Exclusiv: vezi poze cu îngheţata Polar.

inghetata Polar Iasi 1
Cei mai nostalgici cu siguranţă îşi amintesc de ea. După ce auzisem zvonuri prin Timişoara la începutul anului cum că s-ar găsi de cumpărat îngheţată Polar m-am apucat de căutat şi în zona Moldovei. Aseară am găsit-o, îngheţata se ascundea chiar la mine în cartier, la 10 paşi de casă. Da, avem îngheţată Polar şi în Iaşi. Există trei sortimente, cu aromă de vanilie, cacao şi banane.

înghetata Polar Iasi

Preţul e foarte mic, 1,5 lei. În cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi o găsiţi la magazinul Aldis, cel cu mezeluri. Carne şi îngheţată, cum ar veni. Vestea bună e Polar s-ar putea să fie vândută şi în Kaufland-uri, trebuie verificată informaţia. Gustul e bun, similar cu cel pe care mi-l amintesc din copilărie (cât îmi amintesc şi eu), iar modalitatea de ambalare e aceeaşi, în ambalaj identic cu cel de unt care se consumă lăsând urme de îngheţată pe degete. Am testat-o pe cea de vanilie deocamdată.

inghetata Polar Iasi test

A da, îngheţata e produsă de firma Antarctica din Timiş, am impresia că au schimbat ambalajul recent pentru a prinde la nostalgici, strategie care funcţionează, deoarece pe site Polar e prezentată în pahare de plastic. Nu aveţi idee câte persoane s-au bucurat când le-am spus de îngheţata Polar că a revenit, exact cum era pe vremuri.

Voi vă mai amintiţi de îngheţata Polar?

Recomandă

22 Comentarii

 1. In Timisoara este intr-adevar de ceva vreme, iar acum vad ca majoritatea satelor si comunelor din judet au inghetata “pe stock”. E buna, dar dupa cum constatai si tu, lasa degete lipicioase, asa ca am tot timpul o lingurita la mine 🙂

 2. Si eu! Si eu ma bucur! Si eu voi cauta si savura o inghetata din asta!
  Si acum imi amintesc cum muscam din ea! Asta cand n-o lasa mama, “din greseala”, in apropierea aragazului, sa se mai topeasca 🙂 In acest caz, apelam la lingurita 🙂 🙁

 3. Doar că îngheţata Polar a copilăriei mele (iniţial 1 leu, ulterior 1,25 lei) era la pacheţel lunguieţ (ca îngheţata pe băţ fără băţ), nu ca pacheţel gen parfé (care era 4 lei), şi cu atât mai puţin la pahar. Ca să nu spun că aromele (banane?!) n-au nimic în comun cu adevărata Polar!

  Ca şi sticlele de Pepsi ca pe vremuri (dar cu gustul de acum, cu corn syrup), şi ca şi alte făcături (de la Brifcor la ciocolata şi îngheţata Rom), şi îngheţata Polar exploatează cu neruşinare nostalgia unora, sperând să-i păcălească pe cei mai tineri care nu erau născuţi în 1980.

  Ruşine! Nu, nimic nu are gustul ca pe vremuri!

  Eu încă aştept îngheţata Delia cu mentă şi ciocolată. Mentă, nu imitaţie de fistic! Există la pacheţel vreo îngheţată cu mentă? NU. (Există doar la bile care se servesc la păhărel sau cornet.)

  • Recunosc, de înghețata cu mentă nu îmi amintesc. Da, și mie mi se pare că varianta originală era puțin mai lungă, dar deh, dacă nu avem alta merge și asta. Cât despre gust mie îmi amintește de cel de demult, dar până la urmă treaba cu gustul e subiectivă, deci nu te pot contrazice.

 4. Am gasit-o azi si in Kaufland Bacau, 1,5 sau 1,6 lei. Gustul insa nu mi se pare nemaipomenit, nu asa cum l-am prins si eu. Guma de guar si celelalte chestii stau la loc de cinste pe eticheta. Plus ca la nici 2 minute dupa ce am scos-o din frigiderul magazinului s-a transformat din inghetata in crema.

 5. MOSU’ 🙂 AM MANCAT IN BACAU UN POLAR DE BANANE PFUUUUUUU…..NU AVEAM O LADA FRIGORIFICA CEVA CA IMI LUAM ACASA IN CONSTANTA…DUMNEZEULE CE INGHETATA SMECHERA

 6. Exista peste tot inghetata asta "Polar to go". Am cumparat si eu cu speranta ca voi avea parte de un rasfat ca in copilarie….am ramas dezamagita. Gustul nu e nici pe departe cel pe care mi-l aminteam. Parerea mea ca e o strategie de marketing care prinde pe moment si cam atat. Nu prea mananc eu inghetata insa de polar cu vanilie chiar imi era dor. Eu una nu mai vreau nici daca imi da gratis, am fost total dezamagita!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *