Clipuri video pe Instagram și cum va revoluționa asta interacțiunea brandurilor cu fanii

Noua facilitate e disponibilă de azi în aplicația pentru iPhone și Android. Clipuri de minim 3 secunde, maxim 15 secunde, li se pot aplica și 13 filtre, plus opțiunea Cinema care stabilizează clipurile filmate în mișcare. Nu e nimic surprinzător, mă mir că a durat atât de mult să includă și video.

Ce pot să zic, cred că Vine va fi în curând o simplă amintire, la fel și restul aplicațiilor care s-au axat pe realizarea și partajarea de clipuri video scurte.

Când majoritatea prietenilor tăi pasionați de foto/video sunt pe Instagram, iar clipurile și fotografiile făcute cu aplicația ajung direct și pe Facebook/Twitter, de ce te-ai complica să folosești mai multe aplicații diferite?

P.S. în continuare nimic nou pentru fraierii cu Windows Phone (me included), nici o versiune oficială Instagram. Noroc de Instance care oferă majoritatea funcțiilor din aplicația nativă, probabil developerul va include și posibilitatea de a filma în scurt timp.

Și acum să apară sutele de articole despre cât de importantă e noua facilitate Instagram și cum poate ea fi folosită de branduri pentru a crește notorietatea bla bla… Nu e nimic inovativ, vom vedea niște oameni care se filmează ca proștii pentru amuzament, dar brandurile care sunt foarte active pe Instagram pot folosi clipurile video pentru scurte prezentări de produs. Cam atât.

Bonus: How to Achieve Brand Marketing Success with Instagram

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Alex
Vizitator
Alex

Cred ca asta e viitorul fotografiei. Ea ar trebui sa redea un moment din viata si doar acum reuseste sa faca asta. Sa ai pe noptiera o poza pe care cand o atingi sa iti readuca cateva clipe pe care le-ai trait sau un album foto pe calculator dar la care pozele sa reprezinte clipe din viata. Ma gandesc cum ar fi aratat pozele bunicilor. In publicitate cea mai mare parte a mesajelor sunt statice desi le-ar avantaja cateva secunde in plus sa explice mesajul. Iar care sunt redate in mai multe secunde poate uneori ai prefera sa fie statice,… Citește tot »

Andrei
Vizitator
Andrei

Salut, am rugamintea sa ma învațati cum se folosește opțiunea Cinema la Instagram (am IPhone 4, daca ar conta). Multumesc!