fbpx

Cel mai controversat model de smartphone lansat de Apple (ca de obicei) este disponibil începând de azi la Vodafone. iPhone 7 poate fi achiziționat la 49 de euro cu abonamentul Super Red 89, iar iPhone 7 Plus e 179 de euro cu același abonament. A, și Apple a anunțat deja epuizarea stocurilor inițiale, semn că toate discuțiile despre el au stârnit interesul fanilor mai mult ca de obicei.

Știu că toată lumea vrea Jet Black, până și lansarea iPhone 7 de aseară de către Vodafone din Centrul Vechi a fost cu tema Black is the new black, dar dacă chiar și Apple a fost luat prin surprindere… Să nu vă mirați dacă veți avea de așteptat telefonul după precomandă, depinde cât de repede se mișcă Apple.

Despre iPhone 7 știți deja totul, vine cu o cameră foto mai bună (sau chiar cu 2 camere, în cazul iPhone 7 Plus), e rezistent la apă acum, bateria ține mai mult, are difuzoare stereo, procesorul e de 2 ori mai rapid ca cel din iPhone 6 și evident, de acum vom folosi căști bluetooth la el, pentru că e 2016. E compatibil și cu 4G+, că tot scriam de lansarea Supernet 4G+ la Vodafone, ce oferă utilizatorilor viteze mai mari și cea mai buna experiență video HD pe mobil.

Eu cred că cine are un model anterior iPhone 6 îl va cumpăra cu siguranță pe cel nou, cine are penultimul model trebuie să decidă dacă merită upgrade-ul pentru facilitățile în plus, pe mine mă interesează cel mai mult cele 2 camere de pe 7 Plus, mai ales cea cu unghi larg de fotografiere.

Mâna sus cine l-a pus pe lista cu cadouri cerute de la Moș Crăciun. 🙂

Lasă un comentariu