fbpx

Ca om care mănâncă internet pe pâine, fiecare ieșire din țară este un șoc, când vezi cât durează până se încarcă un clip video de pe mobil. M-am întors din Grecia weekendul ăsta, și netul a mers greu, mult prea greu, indiferent că vorbim de Wi-Fi sau cel mobil. Nici nu am urcat prea multe filme din cauza asta, m-am mulțumit cu câteva poze. Și când am ajuns acasă aflu că Vodafone a lansat SuperNet 4G+, obținând în teste viteze peste 1 Gbps la download. 

Indiferent că folosiți internetul mobil pentru relaxare sau afaceri, viteza de încărcare și descărcare a datelor contează. Știți voi, când stați pe Facebook și așteptați să se încarce clipul ăla video cu pisici, când trimiteți un email cu 5 documente care parcă durează o veșnicie, sunt chestiile mici care fac diferența.

Retea 4G+ Vodafone e prezentă în București, în cele 41 de reședințe de judet din țară și în alte 330 de localități, oferind cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, pe lângă viteze mai mari ca până acum, acoperire mai bună în interior și securitate sporită.

Bonus, dacă sunteți clienți Vodafone aveți internet mobil gratuit și nelimitat de azi până pe 5 octombrie, prin Supernet™4G+ City, în Cluj-Napoca și în Iași, inclusiv acces la conținut video prin HBO Go și muzică prin Zonga. Ca să testați pe săturate.

Cum au testat cei de la Vodafone vitezele mai mari din SuperNet 4G+, dacă tot au mers pe “Ai puterea să reușești imposibilul”? L-au pus pe Titi Aur să conducă o mașină cu viteză pe pista de curse, avându-l pe Cabral drept copilot, doar că geamurile mașinii erau acoperite, iar Titi Aur a condus uitându-se pe ecranele tabletelor din mașină, ce transmiteau live prin internetul mobil de la Vodafone imagini cu pista filmate cu telefoanele amplasate pe mașină.

Pare nebunesc, eu cred că a tremurat și Cabral un pic, dar pe de altă parte, la volan era Titi Aur. Nu încercați asta acasă, daaa? Ce a ieșit vedeți mai jos:

5 Comentarii

  1. Eu chiar nu inteleg…la ce ajuta 🙂 ?

    Ce viteaza obtine pe http://www.fast.com (netflix test extern) ? 4G+ in reteau vodafone asa si ?

    Cate telefone supporta 4G+ si cate din ele au si hardware in spate necesar sa randeze pagina web cat sa faca fata la 4G+ ? Este acceasi problema ca la rds1000, merge cu 1000 local daca ai i7/ssd, in afara ai 100 maxim.

  2. Pingback: iPhone 7 la Vodafone, de azi

Lasă un comentariu