fbpx

Azi se fac 9 ani de Advertica. Nu știu cum a zburat timpul, țin minte doar când mi-a propus Cristi să lucrăm pentru firma noastră, în loc să facem freelancing sau să lucrăm pentru alții, că putem crește mai bine împreună. Am început cu web design și marketing online, între timp au venit Andra și Mihaela și am ajuns să acoperim cam tot ce ține pe zona de prezență online a unei afaceri, ba chiar mai mult, că mai intrăm și pe consultanță și strategie.

Mă gândeam acum că nu mă văd făcând altceva, chiar dacă uneori avem zile de lucru de 14 ore, nu aș schimba ce fac. Și asta e ideea principală, dacă nu găsiți un job care să vă placă, atunci ar trebui să vă inventați voi unul.

Am avut multe proiecte faine de-a lungul timpului, uneori nici nu am apucat să ne lăudăm cu ele pe site așa cum spun manualele de marketing, dar cei mai buni clienți ne vin din recomandări și suntem bucuroși că se întâmplă așa.

Înainte să începem agenția am lucrat în vânzări, în marketing, am avut și colaborări pe lângă joburi, am trecut prin firme foarte faine, am avut și posturi unde am stat doar pentru salariu, dar nu mi-am găsit locul meu, mereu am simțit că trebuie să fac compromisuri sau să fac și lucruri cu care nu eram de acord 100%.

Abia după ce am pornit Advertica pot să zic că fac 100% ce îmi place, și culmea e că deși lucrăm mai mult ca la un job normal, satisfacțiile sunt mult mai mari.

Ce ziceam de inventarea unui job nu e bullshit, nu trebuie neapărat să vă faceți propria firmă, că puteți lucra ca freelanceri, contractori, viitorul nu mai este al celor care speră să lucreze 30 de ani în aceeași companie. Important e să descoperiți ce vă place să faceți în viață și cum puteți să monetizați atuurile voastre.

RECOMANDĂ
  • 76
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
1 comentariu. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Nu îți place ce faci, dar ești pasionat de un lucru și îl faci mai bine decât multi? Poți încerca să îți faci o firmă, să lucrezi ca freelancer, contractor. (sursa: mariussescu.ro) […]

1
0
Lasă un comentariux
()
x