fbpx

LG Velvet – cum e camera foto

LG Velvet e primul model lansat de LG, după ce au simplificat gamele de produse și denumirea lor, l-am primit în teste prin Orange Smartphone Tester. Fiind un telefon mid-range nu am comparat camera foto cu modele de top, dar am fost plăcut surprins de fotografiile realizate în majoritatea situațiilor, pe timp de zi. Mai jos sunt fotografiile și câteva idei despre camerele foto.

Am scris deja primele impresii despre LG Velvet, telefonul are în spate a 3 camere, prima de de  48 Megapixeli cu f/1.8, PDAF, OIS, a doua de  8 Megapixeli ultra-wide cu f/2.2  și a treia de 5 Megapixeli macro cu f/2.4. Filmarea e 4K la 30 fps.

Camera frontală e de 16 Megapixeli cu f/2.0 şi filmare 1080p cu 30fps.

Trebuie să recunosc că mi-a plăcut mult cum a aranjat LG camere pe spate, sub forma unei picături de apă, e printre cele mai reușite designuri pentru spatele unui telefon.

Senzorii folosiți pentru camere sunt ok, dar pe partea de software aplicația camerei foto nu are foarte opțiuni. Am văzut că LG a insistat mult și pe partea cu ASMR Recording, practic poți filma videoclipuri cu un sunet foarte bun, de parcă ai fi acolo, sunet ce este captat de două microfoane foarte sensibile.

Vezi această postare pe Instagram

There’s nothing like the sound of nature when you’re in need of light, soothing tranquility. #ASMRRecording . 📷 : @len_vos / #ShotOnVELVET

O postare distribuită de LG Mobile Global (@lgmobileglobal) pe

Am văzut și opțiunea ce permite generarea unor stickere 3D cu realitate augmentată, e nice to have, dar cred că o vom folosi rar, eu nu m-am jucat cu ele prea mult nici pe Samsung, care are ceva similar.

Fotografiile realizate cu LG Velvet au culorile vii, mie îmi plac, dar dacă vreți fotografii cu zoom acestea se văd ok până la 2X, la 5X deja detaliile sunt estompate. Totuși, sunt puține telefoane care să ofere zoom mare optic, mai ales în gama asta de preț.

Ideea de final este că LG Velvet vine cu un sistem de camere ce realizează fotografii bune în lumină naturală, dar mediocre pe timp de noapte sau în lumină scăzută.

Principalul concurent în aceeași zonă de preț cred că este OnePlus 8, care face și el poze bune. Totuși, trebuie să recunosc că LG arată mult mai bine ca design, și în plus e waterproof. Fotografiile sunt scoase direct din telefon, doar le-am redimensionat.

LG Velvet costă în jur de 2600 lei la abonament sau 3200 lei la liber, la Orange. Dacă mai vreți detalii despre el lăsați un comentariu.

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *