Magazin online de Sarbatori

Sau ce mai apare prin Romania in materie de comert electronic. Am vazut ca s-a lansat de Colinda, un magazin online destinat exlusiv Sarbatorilor de Iarna!
De acolo il poti cumpara pe Mos Craciun, muzical sau decorativ, instalatii pentru iluminat, brazi optici artificali si alte decoratiuni, precum si cateva tipuri de cadouri.
Am vazut ca au un numar de telefon pe site, dar o scurta prezentare a site-ului ar fi adaugat credibilitate consider eu. Numarul de telefon nu ma convinge sa cumpar, mai ales ca e un brand nou!
Mai am o dilema, nu se comercializeaza si Tuborg Christmas Brew, berea cu gust special de Sarbatori? 😀

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

[…] tu, dar la cum cumpara fetele, sigur o sa prinda ideea! marius sescu’s last blog post..Magazin online de Sarbatori Reply to this comment   Click here to cancel “reply”. Name […]

[…] LATER EDIT: 2 mari exceptii de la situatia de mai sus – http://www.moscraciunonline.ro/, un magazin online lansat special de sarbatori… si http://decolinda.ro/, la fel, lansat cu ocazia sarbartorilor, aflat via Mariusescu […]

trackback

Recent Posts ALlcohol Killer Santa Claus is coming to town A nins si in Centrul Iasului 1 Decembrie 2007 O zi fara Akismet Neogen Newz #1 Cu ce se mananca feedul RSS? WordPress Plugin – CommentLuvMagazin online de SarbatoriLa Multi Ani!