fbpx

Mandru ca sunt iesean

Cei de la WebDoi – Revista Blogosferei mi-au luat un interviu despre blogging, blogul personal si blogosfera. Cititi mai jos ce au putut raspunde neuronii mei obositi la ora 1 noaptea, dupa 12 ore de muncit cu drag si spor!

Daca nu stiai ca iasul se mandeste cu o gramada de bloggeri cunoscuti in Romania, iti spunem noi. Marius face cu succes parte din aceasta categorie, iar mai jos ai un articol in excusivitate cu “Mariussescu”.

WebDoi: Buna Marius. Ce inseamna Mariussescu.com pentru tine?
Marius: Este blogul meu de suflet, este locul unde ma simt acasa in mediul online. Acolo stiu toti ca ma gasesc, acolo imi pot exprima opiniile cu privire la diferite aspecte: mediul online, marketing, evenimente, viata in Romania, muzica, filme si, de ce nu, fenomenul bloggingului.

Wd: Cum ai inceput?
M: Prin 2005-2006, citeam site-uri din afara, fara sa imi dau seama ca sunt bloguri de fapt, eu le asociam cu ideea de jurnal. In 2007 am descoperit si blogosfera romaneasca, sau ma rog, o parte a ei. Mi-am dat seama ca as avea si eu ceva de spus, asa ca mi-am deschis si eu un blog pe o platforma, in primavara. Abia in toamna am trecut pe domeniu propriu, iar de atunci au inceput lucrurile sa mearga mult mai rapid.
Continuarea interviului

Recomandă

9 Comentarii

 1. Acsel Pruteanule :)) bine ca stiti sa cometati. Mie chiar imi place aia. Ce vrei sa citesc, libertatea? Imi imaginez ca tu nu gresesti niciodata, clar :))

 2. Eu inainte sa dau publish la un articol il mai citesc inca o data. Dupa ce il public, mai vad daca trebuie ceva modificat.
  In 2 ore de cand am vazut greseala, nu au reparat-o. E typo, se intelege, dar astea se gasesc cel mai usor.

 3. De astazi avem si omul care se ocupa de corectura. Este normal sa mai apara greseli.
  E typo, cu licenta insa. Abia a fost lansat. Aveti si voi rabdare. Ai putea ajuta mai bine la construirea lui daca ai pareri. Nu suntem jurnalisti si nu suntem profesionisti, zi de zi invatam cate ceva nou, prin bloguri, prin tot ce facem. Imi imaginez ca si tu esti la fel Acsel. 🙂

 4. acsel, orice inceput e greu. Sunt foarte bune criticile, ni le asumam si incercam sa mergem inspre bine. Dar nu-i bine sa certi inainte sa stii cum sta treaba, fii si tu alt fel de roman, unul care spune lucrurilor pe nume cu tact si diplomatie 😉
  Am scris corect? 😀

 5. Ok, ca sa nu ziceti ca sunt neam prost, am lasat comentariu unde e buba.
  Nu am zis-o in nume de rau, dar cred ca daca bagam niste smileys, era mai bine. 😀

 6. Cu riscul de a ma uri, Acsel, la articolul de mai sus, comentariul tau a fost asta: “Ar trebuii facuta o chestie…” 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *