fbpx

Alin a avut o prezentare utilă la Digital Marketing Forum despre aplicațiile online gratuite (sau ieftine) pe care le poate folosi un marketer online pentru a își ușura munca și a deveni mai eficient.

Folosesc și eu MailChimp pentru newslettere, SumoMe pentru diverse aplicații pe site, Pocket pentru salvare articole offline, Rapportive pentru afișat în Gmail informații relevante despre contacte, IFTTT pentru automatizarea unor acțiuni pe internet legate de distribuirea de conținut dint-o rețea în alta, Buffer pentru a programa articolele ce urmează să apară pe conturile din diverse rețele sociale, deci dacă vă interesează domeniul aruncați o privire pe prezentare, chiar e utilă.

Bonus, www.programmingformarketers.com, descoperit și de mine de curând.

Marketing Stack recomandat de Alin: Vero, Intercom, Mailchimp, Drip, Leadpages, Customer.io, BuzzStream, Autosend, Pocket, SumoMe, Rapportive, Autosend, Ifttt, Buffer, Zapier.

Voi ce aplicații utile folosiți în marketingul online?

6 Comentarii

  1. ActiveCampaign mi se pare unul dintre cele mai tari softuri de genul asta. Face exact ceea ce face si mailchimp, dar ofera gratuit mare parte dintre optiunile “premium” de la mailchimp.

    • Da, doar că MailChimp atrage utilizatorii cu contul gratuit, cele 2000 de emailuri incluse, iar după ce te obișnuiești cu interfața parcă nu ai chef să schimbi.

  2. La mine Sumo Me a mers extrem de bine cand e vorba de abonare pe blog (mersi de pont ca de la tine il stiu), oamenii nu par sa bage in seama o casuta de abonare pe sidebar dar in Sumo Me se aboneaza 2 – 3 zilnic; asta cred ca pentru ca e in miscare, atrage atentia, e colorat:). Cu mailchimp m-am obisnuit greu, chiar si acum ma ma incurc uneori la editari dar cred ca aici raman, n-am chef sa ma mai apuc sa mai invat si altceva. Se vede ca am imbatranit.

  3. Pingback: Vrei like-uri pe Facebook? Și tu poți crea o poză cu un citat motivațional în doar 30 de secunde

Lasă un comentariu