O nouă sticlă de Coca-Cola

Citeam azi despre lansarea noi sticle de Coca-Cola, cea de 375 ml mai exact. Pe scurt Coca-Cola lansează după aproape 20 de ani de la introducerea sticlei de plastic de 500 ml un nou format, o sticlă de 375 ml, pentru toate variantele comercializate: Coca-Cola, Coca-Cola Light și Coca-Cola Zero. De ce lansează noul format? Simplu, pentru că cercetările au concluzionat că oamenii vor încă o opțiune, pe lângă sticla returnabilă de 200 ml, doza de 330 ml și sticla de plastic de 500 ml.

Noua sticlă va fi promovată ca o alternativă de buzunar, mai ușor de luat cu tine.

Nu știu în ce buzunar vă încape vouă o sticlă de 375 ml, dar eu nu prea am buzunare pentru ea, poate sunt alții cu buzunare mai generoase. Înițial mă gândeam că e o prostie să lansezi o nouă sticlă puțin mai mică, cea de 500 ml mi se părea mai mult decât suficientă, dar pe de altă parte cred că sunt șanse ca ea să prindă, mai ales la tineri. Depinde acum și de prețul la care va fi vândută.

Oricum, în România nu cred că va avea un impact prea mare, se știe că nouă ne plac cantitățile mari, de aia avem promoție la sticla de 2,5 l de Coca-Cola și în extrasezon, pentru că vinde!

Voi ați cumpăra Coca-Cola la sticlă de 375 ml?

Recomandă prietenilor!16
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Zaza
Vizitator

Eu am anumite criterii dupa care beau Coca-Cola. De exemplu, e mult mai buna la gust Coca-cola din sticla de 500 ml decat cea din 2,5l. E vorba aia, cu cat e mai mult, cu atat e mai proast[. Deci, cine stie, ce surprize o sa fie. :)))

Costy
Vizitator

Ca sa completez ce a spus @Zaza, nici gustul bauturii din sticla de 2 litri nu se compara cu cel din sticla de 2,5L. Am vazut si eu aseara reclama la Coca Cola si nu mi-a venit sa cred ce preturi vor avea de Paste: 2,5L pret recomandat 6,5 ron 🙁

Zoltan
Vizitator
Zoltan

@Marius si eu asta vroiam sa scriu, ca nu m-ar mira, daca azi maine apara Coca-Cola in bidon de 5 L, PARTY KEG 😀

Sakin
Vizitator

Cea mai buna Cola ramane cea la sticla. Urmeaza cea la doza, iar la PET are un gust putin mai bun ca Adria:(.

kspr
Vizitator

@Marius Sescu Coca Cola Cherry este și acuma. Se găsește în benzinării. Nu mai știu exact în care..

Alex
Vizitator
Alex

Eu am gasit in auchan important din fr sau belgia

Sunshine
Vizitator

Cred ca e mai practic, dar nu eu voi fi targetul. Eu detest sa port orice dupa mine si o geanta mai mare ma indispune asa ca daca ma apuca setea mai bine intru undeva stau 10 minute si ma racoresc.

brindushi
Member
brindushi

Eu as cumpara de 200 ml… cat mai mica posibil! ma plictisesc dupa un pahar de cola si asa imi satisfac repede pofta.

akbar
Vizitator
akbar

Chiar dacă aș bea răcoritoare, 375 ml i-aș rade din prima, de sete. De ce să car sticla după mine… ÎN BUZUNAR?!

Anda
Vizitator

Eu sunt fana Coca-Cola, asa ca o sa incerc si noua varianta.@zaza: cea mai buna Coca-cola e la 250 ml si 330. Si sa fie un pic rece:D

cosmin
Vizitator
cosmin

Info care le dai sunt eronate>Cola nu are in romania 200 ml ci 250 ml Returnabil.
Nu exista vorbe ca sa se lanseze in RO acest ambalaj

Antonio
Vizitator
Antonio

Nu stiu cum puteti bea ceva care mai mult iti face sete. Sa nu va plangeti mai9 tarziu ca sunteti grasi sau avrti arterele ingrosate sau aveti sangele gelatina sau, sau…