fbpx

Unii dintre voi deja știu că m-am mutat la Bacău. Restul ați aflat acum. Ideea e că sunt pe drumuri ca să mă conectez la toate cele.

Citind articolul de pe blogul lui Arhi referitor la decodoarele de la RDS mi-am amintit de o fază din zona crepusculară pe care am pățit-o zilele astea în Bacău. Din nefericire RDS nu permite transferarea abonamentelor dintr-un oraș în altul. că deh, au destui abonați, își permit să piardă din ei. În Iași am avut vreo 5 ani de zile internet și cablu de la RDS. Exceptând telefonia fixă pe care am închis-o imediat ce RDS s-a decis să o taxeze fără să mă anunte am fost mulțumit de ei, mai ales partea de internet, unde mă doare pe mine cel mai tare.

decodor rds
Televiziunea îmi este oarecum indiferentă, nu mă uit decât foarte rar la TV, dar cum nu sunt singurul în familie care ia decizii legate de chestiile la care ne abonăm am stabilit că și la Bacău ne vom abona la internet și televiziune tot prin RDS.

Am mers la filiala RCS&RDS de pe Energiei, zona în care stau. Cât stăteam la coadă am văzut niște pliante cu oferte super mega excepționale: 3 luni abonamentul gratuit la internet și cablu, televiziune digitală la preț de televiziune analogică, iar decodorul digital era oferit gratuit în custodie, nu la 6 lei lunar cât e în mod normal. Super tare zic eu, Mihaela la fel, hai să facem contractul, că oricum suntem clienți de-ai lor de atâta amar de vreme.

Ajungem la rând, îi zic tipului că vreau FiberLink 2 la internet pentru că mă interesează și internetul mobil, îmi spune că nu au modemuri USB pe stoc pentru internetul mobil și va trebui să revin peste o săptămână, după ce montează echipa lor internetul acasă. Buun, trecem peste asta și îi zic că vreau și televiziunea digitală, dacă tot e la același preț cu cea fixă. Surpriză, tipul îmi spune că nu îmi poate oferi decât televiziunea analogică, deoarece nu au pe stoc decodoare digitale.

Îl întreb dacă nu pot face acum contractul pentru televiziune digitală și să trec pentru decodor mai târziu, când le vor primi. Tipul îmi spune că pot face acum contract doar pentru televiziune analogică, iar când primesc decodoare vom modifica contractul, doar că atunci va trebui să achit taxa lunară de 6 lei pentru decodor, deoarece oferta e valabilă doar pentru abonații noi. Stupoare!

Să mă repet – eu vreau televiziune digitală acum, dar RDS nu o oferă decât în pliante, deoarece în realitate nu au decodoare. Bine că au pliante. Dacă nu fac contractul acum pentru televiziune digitală va trebui să achit taxa lunară pentru decodor mai târziu, când vor primi decodoare, deși eu vroiam televiziune digitală din start. Sunt eu cu capul sau asta e cea mai mare aberație pe care ați auzit-o?

În final am făcut abonament la televiziune analogică, practic forțați, era singura posibilitate. La cât mă uit eu la televizor oricum nu contează, dar Mihaela a rămas cu o frustare – cum se poate să afișezi o ofertă care de fapt nu există în realitate? Dacă eu vroiam neapărat televiziune digitală pe loc ce trebuia să fac, să merg la UPC sau Romtelecom? Nu am mers la alții pentru că nu mă interesează televiziunea prea mult, dar un client pretențios sigur își băga picioarele și alegea alt furnizor.

P.S: e cineva de la RDS Bacău prin zonă? Dați linkul către articol la șefi, vă pleacă clienții la concurență și nu știți de ce.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
cipoc
9 septembrie 2011 10:27

un anpc pentru reclama mincinoasa?:)

qmagazin
9 septembrie 2011 10:50

anpc-ul e satul de ei … amenzile sunt ceva normal pt rds … ma intreb de ce nu le suspenda licenta la cate gafe fac 😐

sandman
9 septembrie 2011 13:05

Tocmai ce-am primit si eu oferta asta in cutia postala. Am aruncat-o imediat. Am rude si prieteni care s-au tepuit. Si la UPC e aceeasi vrajeala.

tudor.c
10 septembrie 2011 15:25

Sa vezi cat i-am asteptat eu sa vina sa ma conecteze la retea, internet+cablu+telefonie fixa, acum vreo 3-4 ani. Trecea timpul, curgeau telefoanele, dar sa bata la usa vreun angajat RDS nicicum. Si m-am trezit intr-o zi cu o stare de irascibilitate maxima si am dat pe la sediul lor. Iti imaginezi ce a urmat. A doua zi au venit si si-au facut treaba. Comunicarea si interactiunea cu ai lor clienti sunt de tot rahatul si se pare ca nu-i intereseaza. Da’ macar netul nu mi-a facut probleme niciodata.

Mitos C
Mitos C
4 octombrie 2011 20:09
Răspunde către  Marius Sescu

Eu sunt din Bucuresti si astept de 4 saptamani sa mma contacteze pentru decodorul digital Sunt niste jigodii. Cel mai bine cred ca ma duc la concurenta .
Stie cineva cum e la UPC???

trackback

[…] simți alungat, deși ea ar putea să îți ofere un alt produs similar. Sau atunci când vrei să semnezi un contract pentru furnizarea de internet și cablu la RDS și agentul de vânzări îți spune că NU au decodoare digitale pe stoc, deși ar putea da 2 […]

ioana b
ioana b
3 ianuarie 2012 12:58

eu am avut parte de o surpriza chiar inainte de craciun de la faimosul lant de farmacii SENSIBLU/am luat de la una din farmacii un pliant cu produse la care se facea reducere/dar stupoare, la doua dintre farmaciile la care am cautat produsul dorit am aflat ca nu il au in stoc!!!/oare de ce au mai editat pliantul?

11
0
Lasă un comentariux
()
x