Pana si brandul personal merita o pauza de Craciun

Nu stiu voi cum percepeti sarbatorile, dar la mine e simplu: Craciunul trebuie sa fie neaparat cu familia, iar Revelionul cu prietenii, de preferat undeva la munte, unde e liniste si zapada. Stiu, unora le place sa mearga in statiuni din afara, altii sa puna poze din insule tropicale ca sa ne faca in ciuda noua, celor zgribuliti de frig, dar mie imi plac sarbatorile de iarna in tara, cu zapada.

craciun

Anul asta Craciunul va fi si mai tare, in primul rand pentru ca e primul Craciun pe care il facem in 3 si in al doilea rand pentru ca avem si botezul tot de Craciun, iar cu ocazia asta va fi toata familia impreuna, chiar si cei plecati pe afara, prin strainataturi. Deci da, abia astept sa vina Craciunul.

Nu pentru brad, nu pentru cadouri, nu pentru mancarurile traditionale, desi si astea imi plac. Nu, astept sa vina Craciunul pentru ca se aduna toata familia, iar pentru mine asta inseamna Craciun.

De Revelion e putin mai altfel. De cativa ani ne-am obisnuit sa plecam undeva la munte. Nimic spectacular, doar cativa prieteni, un foc in soba, o cabana la munte, zapada, eventual cateva iesiri in natura. Unora le place sa petreaca la maxim, noua ne place linistea, un vin fiert, un gratar facut la -20 de grade si mirosul de brad.

Totusi, anul asta cred ca stam mai aproape de casa, vorba aia, cand ai copil mic nu te risti sa umblii de nebun pe drumuri. Nu inca, mai asteptam cateva luni :).

La voi cum e de sarbatori? Unde va place sa petreceti Craciunul si Revelionul?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

11
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Iulian
Vizitator
Iulian

Anul asta ajung in Torino, insa de obicei cam acelasi e traseul: macar una din sarbatori cu familia.

Paul
Vizitator

Anul asta, perioada Craciun – Revelion va fi impartita intre Iasi – Cluj – Paris – Cluj 🙂 – cu familia si prietenii.

anda_elena
Member

Si in cazul nostru vor fi tot primele sarbatori in trei. In acest context, unde-i mai frumos decat acasa? 🙂

DrCriss
Vizitator
DrCriss

@mariussescu alături de cei dragi, bineînțeles. Restul sunt detalii 🙂

trackback

[…] This post was mentioned on Twitter by Marius Sescu, Marius Sescu. Marius Sescu said: Pana si brandul personal merita o pauza de Craciun http://ow.ly/3qETR […]

ral
Vizitator

ii “invidiez” pe cei care vor fi liberi de Craciun, eu voi sarbatori prin munca…

Marisol Perry
Vizitator

Si in cazul nostru vor fi tot primele sarbatori in trei. In acest context, unde-i mai frumos decat acasa? 🙂

anda_elena
Member

😛 Suntem niste fericiti!

andreeamarc
Member

De Crăciun mâncăm o masă acasă, apoi ne urcăm în mașină și mergem pe la părinți și alte rude importante, care, evident, ne vor umple portbagajul de bunătăți. Apoi, de Revelion, vom merge la o cabană la Târgu Neamț, cu un grătărel, un vin fiert, un foc de tabără și prieteni nebuni alături 🙂

Crăciun fericit, tuturor!