fbpx

Pe internet cititorii sunt atenți doar la 20% din conținutul unui articol

Dacă tot e la modă content marketingul și dacă toate brandurile care activează online au început să se transforme în creatori de conținut, e util să mai vedem un infografic care să ne aducă cu picioarele pe pământ. Pe internet atenția cititorilor e greu de menținut, de aceea trebuie să creezi articole al naibii de bune dacă vrei să fii citit.

În media pe internet lumea se uită la un clip video pentru 10 secunde până decide dacă e ok sau nu (așa de puțin?), iar când vine vorba de articole scrise după ce citesc 20% dintr-un articol cititorii pleacă. În concluzie, cine nu are un scriitor bun în echipa dedicată promovării online să își caute urgent unul. Creați conținut interesant, scrieți de la început ceea ce aveți de spus, pentru că trăim într-o societate mereu pe fugă.

Dont-Let-Your-Content-Flatline

Recomandă

Un comentariu

  1. În vremurile pe care le trăim, în care timpul este esenţial şi foarte puţin pentru cei mai mulţi dintre noi, pentru că nu ştim cum să ni-l organizăm eficient, nu ţi se pare normal ca atunci când mă aflu în poziţia de cititor, să încerc să-mi dau repede seama dacă am ce învăţa din articolul respectiv sau nu? (bine, hai, nu chiar “învăţa”, dar să aflu ceva, să mă binedispună, să-mi placă ceva la el).

    Lucrul ăsta se întâmplă mai ales pentru că toată lumea în ziua de azi poate genera conţinut sau informaţie, şi e greu să o captezi pe toată, să citeşti TOT ceea ce întâlneşti pe parcursul unei zile, aşa că… exact cum face Gmail, introduci noi ‘filtre’, din ce în ce mai aspre. 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *