fbpx

Pickatrip.ro, platformă cu tarife reduse pentru sejururi în România

Pe vremea când aveam mai mult timp liber lansasem Opzile, un fel de blog colectiv cu recenzii pentru locații faine din România. Nu a prins, deoarece nu m-am ocupat suficient de el și a crescut Advertica, au apărut fetele în peisaj, viața m-a dus pe alte valuri. Între timp am închis proiectul, arhiva e pe blogul meu, dar ideea știu că are potențial, oamenii vor recomandări bune pentru vacanțe, și de multe ori nu e suficient un algoritm care sortează după preț și steluțe, contează și recomandarea specialistului.

De asta mă bucur că Alex a lansat www.pickatrip.ro, prima platformă românească de sejururi și vacanțe la tarife considerabil reduse (chiar și cu 30-40%) și cu numeroase beneficii extra.

În fiecare săptămână pe platformă apar 3 oferte speciale pentru sejururi în România, deci 12 oferte pe lună. Pentru a rezerva una din oferte trebuie să fii abonat, iar abonamentul este 19 lei pe lună.

Dacă vrei recomandări de sejururi alese pe sprânceană, la un preț mai bun decât cel de pe alte platforme, merită să testezi Pickatrip, mai ales că prima lună e gratuită. Mie îmi place că toate locațiile sunt faine, de exemplu Conacul Archia, Armonia by Aristocratis sau Conacul Polizu.

Ce oferă Pickatrip:

  • Ai ocazia să economisești bani pe bune. Fiindcă ai acces la sejururi chiar și cu 30-40% mai mici decât în sistemele de rezervări ale hotelierilor și agențiilor de turism.
  • Ai extra beneficii incluse în toate ofertele. Fiindcă noi nu vindem doar o cameră de hotel în care să te retragi seara, ci o experiență completă și te ajutăm să economisești și mai mulți bani.
  • Anulezi gratuit și îți primești toți banii înapoi. Fiindcă înțelegem foarte bine contextul și vrem să dăm dovadă de maximă flexibilitate.
  • Salvezi o grămadă de timp. Fiindcă știm câte ore se irosesc căutând un loc fain de escapadă și mai ales disponibilitate în acel loc.

Nu mai ezita și fă-ți și tu un cont pe www.pickatrip.ro/abonare. Timp de 30 de zile, poți profita gratuit de beneficiile și ofertele platformei noastre. Iar la finalul acestei perioade, dacă îți vei dori să ne rămâi alături, cardul tău va fi debitat cu 19 lei, costul unui abonament lunar. Vei putea anula însă abonamentul în orice moment, neexistând o perioadă contractuală.

Vezi că până pe 31 iulie au și un concurs pentru cei care își fac cont, poți câștiga un sejur de trei nopți la Casa Filip din Sarichioi.

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *