fbpx

Platforma de găzduire bloguri Haipa.ro se închide

Update:  Începând cu data de 28 Ianuarie 2012, HaiPa.ro a devenit uCoz.ro.

Azi am aflat și eu. Nu pot spune că sunt șocat, dar totuși îmi pare rău că Haipa se închide. Îl înțeleg pe Gabi, știu că întreținerea unei platforme de genul ăsta necesită mult timp, iar când timpul acela poate fi folosit mai eficient, alegerea e logică. Poate dacă s-ar fi găsit o modalitate de monetizare eficientă finalul ar fi fost altul.

Posesorii de bloguri de pe Haipa.ro pot exporta articolele publicate, există mereu varianta unui blog găzduit pe WordPress.com sau a unui blog cu hosting propriu.

Haipa.ro a fost lansată în martie 2007, blogurile găzduite nu vor mai putea fi accesate începând cu 29 februarie 2012.

Câteva cifre despre Haipa.ro în cei aproape 5 ani de existență, direct de la Gabi:

 • 8234 useri;
 • 3203 bloguri active;
 • 6.392.032 unici;
 • 9.287.236 afișări;
 • 1026 tickete de suport prin formularul de contact;

Mesajul de închidere:

“Există un sfârșit pentru orice. Din păcate, pentru HaiPa.ro, acel moment a sosit. Nu văd prin asta un eșec. Am învățat multe, am cunoscut oameni frumoși și am râs până la lacrimi împreună cu voi.
Vă rog să nu îmi înțelegeți decizia. În felul ăsta voi ști că vă pasă.
Aș putea să mai țin site-ul încă un an, încă doi, însă devotamentul meu ar scădea în fiecare zi și voi nu meritați asta. Vă mulțumesc tuturor. Amintirile pe care le am cu voi le voi prețui pentru totdeauna.”

Gabi – Fondator
Recomandă

11 Comentarii

 1. Imi pare rau, am tinut si eu un blog pe haipa ceva vreme. Foarte buna platforma, m-am inteles bine de tot cu blogul meu de acolo.

  Mi-ar fi placut sa gaseasca Gabi o metodata de monetizare, sa scoata si el niste bani si sa continuie activitatea. Pacat.

 2. Ce nu imi place mie e ca nu a trimis si el niste mailuri sa stim si noi ca se inchide ca sa ne interesam de alt hosting. Acum daca nu aflam de la tine, ce naiba faceam peste o luna?! Pierdeam totul.

 3. Toata lumea de pe haipa.ro va primi mail-uri.

  @Roscata
  Tu si Cristi sunteti cazuri speciale, nu va faceti griji.
  Ma ocup eu de mutarea blogurilor voastre si veti avea si hosting gratuit 1 an.

 4. @Gabi, nu lua atentionarea Roscatei ca pe o dojana, ci mai mult ca pe o ingrijorare personala. Pune mult suflet in blog si, cum nu ne pricepem nici unul la ce faci tu, ne temem sa nu ramanem fara toata munca de atata vreme. Am luat legatura cu un alt hosting, deja si sper sa ne ghideze pas cu pas ca sa ne mutam. NU fie cu suparare, inteleg perfect cat de greu trebuie sa fie sa renunti TU la haipa.ro, dupa atat vreme. Noi doi, de aici, ne gandim doar sa functioneze blogurile, in continuare 🙂 Sincer, am avut un soc micut, citind articolul lui Marius, pe FB…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *