fbpx

Util pentru călătorii: PowerCube – adaptor cu 4 prize pentru Europa, UK, Asia și Australia

Dacă călătoriți mult (sau veți mai călători) probabil ați descoperit deja nevoia unui adaptor, că diferă prizele în Europa, UK, Australia sau Asia, nu mai zic de State. Eu m-am lovit de asta când am fost în Cipru, și cu ocazia asta am cumpărat un adaptor PowerCube cu 4 prize produs de Allocacoc, ăsta e originalul, deși acum sunt mai mulți producători.

Pe eMag pe lângă versiunea cu 4 adaptoare și 4 prize există și una ce are 2 intrări USB. Găsiți adaptoarele de la mai mulți vânzători aici. Dacă vreți să testați produsul înainte de cumpărare, verificați în magazinele Dedeman dacă îl au pe stoc.

Evident, sunt mai multe magazine unde găsiți adaptoare PowerCube, cu diferite prize, important e să verificați că au adaptorul pentru țara în care vreți să mergeți, cel cu 4 prize de mai sus acoperă aproape tot globul.

Vedeți că unele pachete conțin și un cablu prelungitor de 1 metru, dacă nu e inclus va trebui să vă luați unul, e modelul folosit și pentru alimentarea calculatoarelor sau imprimantelor. Astfel ați rezoltat două probleme, veți avea un prelungitor cu adaptor, util mai ales în camerele de hotel.

Nu am cumpărat adaptorul care are și ieșiri USB deoarece am citit că încarcă greu prin ele, prefer încărcătorul rapid de la telefon.

În rest un Powercube din ăsta e o jucărie utilă pentru a alimenta simultan 4 dispozitive, aproape oriunde pe glob.

Voi ce folosiți în călătorii prin alte țări, ca să vă încărcați gadgeturile?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *