fbpx

Pupincurism pe blogurile politice

Se tot vorbeste despre comentariile care aduc trafic, despre discutiile de pe blogurile “importante”. Ei bine, daca nu va uitati la comentariile de pe blogurile politice nu stiti ce pierdeti!
Sa facem un test. :mrgreen:
Se merge pe blogul lui Nastase! Da stiu, e neinteresant. 🙄
Se ajunge la postul asta!
Da stiu, tot neinteresant e! 🙄
Dar… comentariile sunt crema de crema. De exemplu comentariul urmator:

Domnule Năstase,
am şi eu o nelămurire… de ce nu apăreţi în topurile wordpress?
La traficul dvs., ar fi normal să fiţi pe primul lor. Poate nu vă doriţi publicitate, deşi mă îndoiesc.
De exemplu, eu nu apăream în aceste topuri, în care apăreau alţii cu un trafic mult mai mic decât al meu. Åži atunci mi-am setat limba blogului… în română, că era setată automat în Sardu. Åži am ajuns, în câteva zile, pe un meritoriu loc 16… Åži totuşi eu sunt foarte mic faţă de nr. dvs. de accesări, presupun că aveţi deja vreo 700.000. Eu abia am 10.000.
Dumneavoastră aţi avea tot dreptul să figuraţi pe prima poziţie a topurilor wordpress, ca Rege al Blogărilor… Problema este un tehnică prespun… Trebuie să vă setaţi limba blogului pe română şi veţi fi primul.
Dacă vi se pare dificile, vorbiţi cu manuela_admin, pentru a rezolva această problemă cât mai urgent.
Poate vi se pare neesenţial, dar nu este chiar aşa…
Åžtiţi cine este primul în aceste topuri? Aşa-zisul Gramo, în realitate un lector de la Facultatea de Filosofie, cunoscut şi de studenţi pentru deviaţiile comportamentale, care s-a afişat nud pe blog… Soţia dânsului este co-bloggeriţă cu dumnealui şi prestează la gazeta de perete a lui Vântu – Cotidianul…
Gramo s-a specializat în atacuri la persoană, ca slugă fidelă a lui Băsescu. El este acela care a postat filmuleţul cu Orban, filmat probabil în postul său de observaţie din Cotroceni.
Este păcat ca astfel de personaje să ocupe primul loc în wordpress… Trebuie să vă asumaţi şi rolul de lider al blogărilor.
P.S. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Domnul Ion Iliescu.

Chiar nu stiam cine e liderul bloggerilor! Oare tipul ala cum se uita in oglinda dimineata? 😳
Sau nu se uita, la traficul sau..micut.
UPDATE: Muffin are si ea o opinie foarte interesanta, exact despre acelasi comentariu. Cred ca mintile luminate gandesc la fel! :mrgreen:

Recomandă

6 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *