fbpx

Cadouri inedite pentru prieteni și parteneri – Puzzle 3D din lemn

Când m-au căutat cei de la Ugears România să îmi trimită un puzzle 3D din lemn am zâmbit un pic, inițial credeam că sunt niște jucării pentru copii. Totuși, am intrat pe site și m-am lămurit, de fapt puzzle-urile lor sunt un fel de opere de artă din lemn, pe care le asamblezi chiar tu, iar rezultatele finale sunt piese pe care le poți expune pe birou sau acasă cu bucurie.

Sunt cadourile ideale pentru cei pretențioși, pasionați de tehnologie, gadgeturi, cei cărora le place să meșterească, și cu siguranță vor impresiona mai mult prietenii sau partenerii de afaceri decât clasicul coș de Crăciun cu de toate.

Eu am primit un roadster pe care ar trebui să îl termin în 4-5 ore, conform instrucțiunilor, dar presimt că îmi va lua mai mult, lucrul manual nu a fost activitatea mea preferată. Totuși, m-a prins, ieri nici nu știu cum a trecut jumătate de zi meșterind la motor și șasiu. 🙂

Dacă vreți și voi să cumpărați astfel de cadouri folosiți marius10 la checkout pe site, e un cod promo ce vă aduce 10% discount:

Rezultatul final va arăta așa:

Găsiți mai multe modele pe site-ul lor, sau puteți să vedeți pe scurt despre ce e vorba în clipul de prezentare, sunt peste 60 de modele diferite:

Cele mai interesante modele sunt cele din categoria puzzle mecanic, care pe lângă faptul că arată foarte bine realizează și diverse acțiuni, mie îmi plac de exemplu ceasul în stil steampunk, floarea mecanică și globul pământesc, dar sunt multe modele, pentru toate gusturile, găsiți inclusiv un puzzle mecanic din lemn cu Scena Nașterii Domnului.

În perioada asta, când majoritatea începem să pregătim liste de cadouri pentru cei dragi și firmele vor să trimită ceva special angajaților, s-ar putea ca astfel de cadouri să ne scoată din pana de idei.

Sunt inedite, clasice dar în același timp moderne, iar efectul de uau e garantat, parcă altfel arată pe birou o mașină din lemn ce se plimbă sau un glob pământesc ce se rotește. În perioada sărbătorilor Ugears oferă și serviciul de împachetare cadou, ca să poți trimite coletul direct celor la care nu poți ajunge chiar tu, aranjat frumos.

Mă scuzați acum, eu trebuie să mă întorc la lucru, sper să scot roadsterul la plimbare în zilele următoare. Nu uitați de codul promo, marius10 pentru 10% discount la toate modelele de puzzle 3D.

Cum vi se pare ideea unui astfel de cadou?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Era fain daca ofereau si puzzle-urile gata asamblate. Arata fain in prezentare, dar unii nu au rabdare sa stea o zi intreaga ca sa le monteze. 😛 Sau un serviciu separat, iti montam noi jucaria pentru tine.

    • Păi ăsta e farmecul, să stai tu să aranjezi frumos toate piesele, să fii mândru că e făcut cu mâna ta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *