fbpx

Reclama la Aqua Carpatica Flavors cu arome de fructe și 5 grame de zahăr, 21 kcal la 100 ml

Am văzut că cei de la Aqua Carpatica încearcă să acrediteze ideea că noua lor gamă, Aqua Carpatica Flavors, ar fi discriminată la rafturi prin supermarketuri, produsele fiind plasate la secțiunea sucuri, deși ele sunt promovate ca fiind ape minerale carbogazoase cu suc de fructe și doar un strop de sirop de agave. Sunt ceva reclame TV, am văzut și niște advertoriale prin ziarele care se chinuie să nu moară online.

În calitate de bărbat care încearcă să mai dea jos niște kilograme pentru că după 40 de ani e tot mai greu cu metabolismul, pot să declar că tactica asta este jenantă și mă face să nu mai recomand și cumpăr apa lor minerală, deși eram chiar ok cu ea.

Nu poți să te plângi că băutura ta nu e pusă pe raftul cu ape, când 100 de mililitri de Aqua Carpatica Flavors, indiferent de arome, conțin 5 grame de zahăr și au 21 de kilocalorii. Sigur, e mult mai bine să bei băutura asta ce conține apă minerală cu arome de fructe decât un suc acidulat, care la 100 de ml are de obicei dublul caloriilor – 50 kcalorii și al conținutului de zahăr – 10 grame, dar nu e ok să te amăgești crezând că bei apă pură.

Ca idee, e e mult mai ieftin să îți pui un pahar de apă minerală cu zeama de la o lămâie, cu zero calorii. Strict pentru calorii, scapi mai ușor dacă bei Cola Zero, în locul Flavors. Din păcate, trăim într-o societate în care unele branduri ne mint pe față, deci cel mai bine e să ne turnăm un pahar cu apă și să ne gândim noi dacă mai punem ceva extra în băutură.

Zic rău?

Recomandă

9 Comentarii

  1. Fix asta le-am scris si eu pe facebook. Au pus fix unde trebuie apa asta cu zahar, ca este apa cu zahar. Mai bine bei un cola zero/pepsi max/schweppes zero/7Up zero si stii o treaba.

  2. E foarte interesant ca apa lor “fructata” contine 0.1% concentrat de căpșune, ceea ce e mai mult de o gramada. De soc, nu apare nimic pe eticheta.
    Apa lor “fructata” e doar un alt “suc”. Plina de zahar (bine, sirop de agave, tot fructoza si zahar e).

    • Coca Cola e apă cu dioxid de carbon, cu sau fără zahăr și arome, nu e asta ideea, oamenii vor da mulți bani pe băuturile care le plac, discuția e că atunci când cumperi apă să știi că ea conține doar apă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *