fbpx

Reclamă neconvențională pentru Romvac

Am rămas fără cuvinte când am văzut videoclipul de mai jos la Zăineasca, de fapt o reclamă de 4 minute pentru Romvac, cântată de un solist de muzică populară, Vasile Zidaru. E mult de discutat despre eficiența melodiei în promovarea brandului, nu știu dacă e difuzată pe Taraf sau Etno ori alt post TV, dar pe de altă parte, publicul care ascultă muzică de genul ăsta, fermierii, are șanse mari să fie în targetul companiei care produce medicamente și vaccinuri pentru animale.

Totuși, melodia nu e o premieră în România, nu uitați că și Nicolae Guță a promovat Cotnari, era o manea care rula la televizorBea Cotnari şi vei fi rege. Targetare, dragii mei.

Mai știți și alte melodii create special pentru a promova un brand în România?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Foarte tare. 🙂 E binevenita campania pentru ca scoate in evidenta un domeniu lasat in umbra dpdv al promovarii.
    Nu stiu cat de eficienta e. Ma gandesc asa: secretul sta in reteaua de distributie, taranul cumpara cam ce-i recomanda medicul veterinar, el e omul cheie. Daca e si putin mai ieftin cu atat mai bine.

  2. Nu cred ca fac parte din grupul tinta, insa sunt in suferinta de vreo doua zile de cand am urmarit videoclipul prima data… Vorba lui Dragos Stanca: luati de-aici, sa va chinuiti si voi… Deci n-as putea spune daca reclama este sau nu este eficienta, nu stiu daca tanti Aurica, a auzit-o sau nu, si poate ea ar trebui sa afle prima de Romvac, dar cert este ca ramai cu refrenul sapat pe creier… “La Romvac, la Romvac…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *