fbpx

Două reclame faine, despre sfârșitul pandemiei și familie

Am zis și eu pe Facebook că lumea nu mai glumește, parcă suntem toți prea stresați, agitați, ne sare capsa din orice, a zis și Andrei că am ajuns să ne luăm prea în serios, am uitat să mai zâmbim. În contextul ăsta, merită să ne mai uităm și la reclame faine, motivaționale, care ne arată cum va fi după ce pandemia trece și ne întoarcem la viața bună, pe care majoritatea o trăiam, dar nu o apreciam. 😉

Am preluat două reclame din FOMO, newsletterul lui Cristi.

Pepsi – The Mess We Miss

O mulțime de branduri au scos reclame optimiste care ne arată vremuri vesele post-pandemie, dar niciunul nu a abordat posibilul sfârșit al distanțării sociale așa cum au făcut-o cei de la Pepsi. Un spot ne amintește ceea ce a fost odată o parte obișnuită a vieții: momentele în care facem schimb de germeni.

Nivea – Moving Home

Pandemia ne-a făcut să ne reconectăm cu familia în diverse moduri. Unii au descoperit apelurile video și astfel au rămas aproape, fiind totuși la distanță. Alții, mai tineri, s-au întors în casele părinților. Povestea spusă de Nivea nu este una comună. Cel puțin nu o văd eu comună în România. Mesajul însă o face să fie o reclamă excepțională, care merită 2 minute din timpul nostru.

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *