fbpx

Reduceri la eMag

Emag a început de azi o campanie numită Crazy Days, în cadrul căreia în fiecare zi vor fi reduceri tentante la anumite produse. Azi e ziua laptopurilor Dell, sunt mai multe modele cu reducere de 20%.

Văd că deja s-au epuizat stocurile la câteva laptopuri cu configurații bune, dar pentru cei care vor să cumpere acum un laptop bun la un preț decent încă este pe stoc Dell Inspiron N5110. Pentru 1599 lei primiți un Dell cu 2 ani garanție, procesor la 2,10 GHz, 2 Gb memorie RAM, hard de 320 Gb și o placă video dedicată de 1 Gb.

Specificațiile sunt mai mult decât suficiente pentru cei care nu vor să investească mult într-un laptop ce poate fi folosit cu succes pentru activitățile obișnuite zi de zi. Vă scriu chestiile astea de pe un Dell Inspiron 1526 cumpărat acum 4,5 ani, care a fost folosit zilnic cel puțin 5-6 ore și încă se simte bine, deși vopseaua pe la colțuri s-a dus de ceva vreme, iar bateria mai ține doar vreo 30 de minute. Laptopul și-a recuperat investiția de multe ori, la cât am tras de el.

Eu sunt curios ce promoții vor avea în zilele următoare, pentru că am în plan niște achiziții serioase și nu m-ar supăra să cumpăr ce îmi doresc cu mai puțini bani.

Recomandă

5 Comentarii

  1. Recomand si eu Dell, am acelasi model ca si tine,il am tot de vreo 4 ani dar la mine bataria a murit de tot. Daca vrei sa-ti schimbi bateria recomand pe cei de la powerlaptop. Nu vreau sa para a reclama,eu am cautat ceva timp o bateria pentru laptopul meu si ma gandesc ca mai sunt si altii in postura mea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *