9
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
seedee
Vizitator

nu am juma de an de blog dar as bea ceva ;)) si mai sunt si curios cum va iesi ;))

Hai noroc!

seedee’s last blog post..femeia cu muschi si omul fantana

Marius Sescu
Vizitator

Regulile sunt scrise in gluma, sper ca v-ati prins!

seedee
Vizitator

da tata m’am prins ;))

seedee’s last blog post..urmasii nadiei comaneci

Axel16
Vizitator

Sa imi bag picioru, m-am speriat la incepu: :mrgreen: 😯

Axel16’s last blog post..Nou Blog

ByREV
Vizitator

sunt curios cum va iesi la voi … la noi prima intalnire a fost cam ciudata 😉 ne-am pomenit cu una de pe la PD , se dadea mare “impresara” , etc, figuri pe ea 😀 de tot rasu. Aia sa carat prima, a vazut ca nu’i de nasu ei blogorimea. Restu ok, putin cam prea curiosi unii, mai mult sa afle secrete decat socializare, asta a fost punctul slab. Pref o chefuiala, discutii funny, muzica si bautura,etc… decat sa fiu intrebat: cum faci de ai atata trafic ? la fiecare 3 minute ! ByREV’s last blog post..USB 3.0 ,… Citește tot »

trackback

[…] pur intamplatoare si intentionata de catre organizatori! Acest text a fost realizat impreuna cu Marius Sescu si este menit sa lamureasca lumea ca fiecare e liber sa vina dar sa nu-mi spuna mie ca tre sa fie […]

Marius Sescu
Vizitator

Sper ca o sa fie bine ByREV! 🙂
De aia am zis sa mentionam ca nu constrangem pe nimeni, nu avem teme anumite. Totusi, vorba ta, sper sa nu se discute doar despre trafic, Adsense, CEO, optimizare si etc, ca nu cred ca as avea dupa o zi de munca de discutii de genul!
Deci, e just for fun. Cei cu fite, lasati-le acasa! Sau ramaneti si voi cu ele. :mrgreen:

Gina
Vizitator

@ByREV : daca apare cineva cu idei d`astea la intalnire il/o dau afara si il/o trimit la plimbare cu gardianul de la usa Cannabisului. Nu glumesc de data asta.

trackback

[…] Reguli Blogmeet Iasi M-au cautat mai multi bloggeri din Iasi sa me intrebe daca avem reguli pentru intalnire, conditii etc… Impreuna cu Gina, am ajuns la urmatorul “regulament”, bine, majoritatea ideilor ii apartin ei… http://www.mariussescu.com/blogosfera/reguli-blogmeet-iasi/ 6 Decembrie 2007 3:28 PM – Marius Sescu var CClick = new DWI.CCount(‘search’); Ultimele cautari: bacau adplayers haggard gaura cheii http://www.youtube.com http://www.colinde.ro cfr cluj ştiri joc elodia republica moldova […]