fbpx

Se lasă frigul, aveți o relație călduroasă cu centrala?

Pentru majoritatea bărbaților relația cu centrala din casă este una de complezență, nu ne pasă prea mult de ea, cât timp merge. Ăsta e adevărul.

Discutăm cu pasiune despre alte gadgeturi: televizoare cu mulți inchi, acum și în 8K, smartphone-uri cu mulți megapixeli la care facem upgrade anual dar nu știm exact de ce, calculatoare cu procesoare puternice la care tot schimbăm componente sau console de gaming cât mai noi, că ne trebuie HDR și 120 fps.

Centralele sunt de obicei ignorate, chiar dacă confortul nostru depinde de ele, chiar dacă au devenit și ele inteligente, cu termostate smart pe care le pornim de pe telefon.

Zicem că nu ne pasă, dar asta se schimbă brusc când primim telefonul ăla fatidic, cu Iubitu, s-a stricat centrala. Dacă nenorocirea pică și în perioada asta, când vine frigul și avem nevoie de soluții rapide, ne gândim că poate ar fi trebuit să acordăm mai multă atenție relației cu centrala, să o mai verificăm și peste vară, să mai umblăm la butoane, să mai deschidem robinetele. Și ne promitem că următoarea relație va fi una de durată, că o să ne pese. 🙂

Dacă ești client ENGIE și ai o relație cam rece cu centrala termică, ai ocazia să construiești o relație călduroasă, de durată, cu noua centrală, prin pachetul ENGIE Thermo Smart.

Pachetul este destinat înlocuirii vechii centrale termice, de care vrei să scapi, cu una nouă. Avantajul este că specialiștii ENGIE se ocupă ei de tot, iar de plătit poți plăti în 60 de rate, ca să nu falimentezi de la prima întâlnire.

ENGIE Thermo Smart include:

  • o centrală termică în condensare Ariston sau Viessmann cu garanție extinsă de 5 ani + kit de montaj;
  • un termostat smart tado°, pentru economii de până la 30% la factura de gaz, numai bun în perioada asta, când prețurile cresc;
  • serviciul de  monitorizare 24/7 și asistență tehnică proactivă pentru centrala termică;
  • instalarea, punerea în funcțiune, verificările și reviziile periodice pentru instalația de gaz și centrala termică nouă, realizate de tehnicienii ENGIE;
  • ENGIE se ocupă de reciclarea centralei vechi, iar avansul este zero, plătești o sumă fixă lunar, timp de 60 de luni, direct pe factura de gaz.

Dacă vreți să faceți calcule, analize pe costuri și randamente puteți studia termenii și condițiile ofertei.

Voi în ce relații sunteți cu centrala actuală? Mai rezistați o iarnă? 🙂

Recomandă

Un comentariu

  1. Am schimbat-o anul trecut in vara, confirm ca a scazut consumul de gaz, astea mai noi sunt mai eficiente. Cred ca si romanii s-au obisnuit cu caldura cam mult, noi stam in tricou iarna in casa, prin Belgia mai pun oamenii o bluza pe ei, ca nu mor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *