Sa candidam

Biroul Electoral Central a decis astazi anularea scrutinului de duminica din comuna ilfoveana Stefanesti si repetarea alegerilor din aceasta localitate pe data de 15 iunie.
Sursa

Bucurie mare in tabara romanilor care mai au un dram de inteligenta in cap, as spune eu! In mod logic, daca alegerile sunt anulate, asta inseamna ca Adrian puradelul Minune nu va mai fi consilier local la Stefanesti.

De fapt stati, la alegerile de pe 15 iunie vor merge aceeasi alegatori ca si la cele de pe 1. Pe cat pariem ca manelistul va fi ales din nou. Ce naiba, ma apuc si eu de cantat manele. Se pare ca e calea cea mai scurta pentru a ajunge consilier local. Romania…mereu surprinzatoare!

Update: motivul anularii alegerilor

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
psaico

da bun..au fost anulate .. dar de ce ? 🙂

Marius Sescu

Eu cred ca e evident. Ilegalitati, presiunea multimii asupra votului…

Petrisor Socol

Stefanesti este OGLINDA Romaniei, ne reprezinta. parerea mea. Am aflat si eu de la Antena 3 ca se va relua scrutinul.

Nico

Nah… priveste partea buna a lucrurilor. Daca iese din nou, sa speram ca-si da silinta si va fi ocupat pe la consiliu local si nu va mai canta 😀

Paula

De aici aflu si eu ca s-au anulat alegerile. Si ma bucur foarte mult. Nu stiu daca va rezolva ceva din problema de fond, da ma bucur.
Ma uitam duminica la stiri si nu puteam sa inteleg de ce nu intrerupea cineva procesul de votare chiar atunci pe loc. Cand oamenii stau 12 ore la coada ca sa voteze numai bani pot fi la mijloc. Era atat de evident!

sorin

Va fi la fel ca pe 1 iunie. Banii au fost dati, altii nu se mai dau si oamenii vor vota la fel.:)

Marius Sescu

E posibil ca lumea sa nu mai voteze la fel. In fond, banii au fost dati pentru 1 vot. Cine ofera mai mult?

sorin

Nu putin s-a dat spaga pentru un vot. Nu degeaba, analisti politici, au spus ca zona respectiva este un interes imobiliar si ca scaunul de primar poate aduce milioane de euro. Asta e Romania