fbpx

Schlossgold – cea mai proasta bere fara alcool

Rugaminte catre toate barurile din Iasi: nu stiu ce va ofera cei de la Schlossgold pentru a avea monopol la berea fara alcool in locatiile voastre, dar va cam prostesc!
De ce?
Pentru ca lumea nu bea Schlossgold, deoarece este o bere insipida, care nu poate fi comparata nici macar cu un suc!
Ati auzit de Stellla Artois, Bergenbier, fara alcool?
Incercati si cu sortimentele astea, daca vreti chiar sa va multumiti clienti!
Daca nu, uitati-va la noi cum plecam in alte baruri, unde lumea e destul de deschisa la minte incat sa ofere si sortimente de bere fara alcool, si nu doar surogate, pe care nu le bea nimeni (sau cel putin asa cred).

Din toti cei pe care ii cunosc, nici unul nu mi-a zis ca ii place Schlossgold. Chiar nu va da de gandit asta? Si voi stiti ca este o bere proasta (desi nu as incadra-o la categoria bere, poate apa colorata), deci de ce o bagati pe gat consumatorilor?

P.S: V-am zis ca Schlossgold e cea mai proasta bere fara alcool?
Daca nu, va zic acum:
Schlossgold e cea mai proasta bere fara alcool!

Recomandă

18 Comentarii

  1. Alcohol rulz… Dar daca chiar trebuie sa faci un drum mai lung cu masina bea un nectar (ai de ales aroma si marca) Daca nu vrei sa risti pe sistemul “Beau cat sa pot vedea drumul ca oricum daca ma opreste Politia nu conteaza daca am 0,8 sau 2” sucul e cel mai indicat. Berea fara alcool indiferent de marca mie imi produce greata… poate si pentru ca organismul asteapta ceva… SI NU PRIMESTE.

  2. Ce-ar fi (cu un “i”) sa inveti sa scrii (cu doi “i”) corect in limba romana, tu, mare blogher?
    Gramatica se face in clasele primare. Succes!

  3. Intr-adevar Schlossgold este o bere fara alcool proasta rau. Dar atentie! Exista una mult mai nasoala din care am avut nefericirea sa beau asta vara: DRIVER! de Galati. E odioasa.

    Restul sunt foarte OK: Bergenbier, Stella si este si Ursus fara (mai rar).

  4. Probabil e o chestiune de gusturi. Mie imi place Schlossgold. Nu se compara cu Stella sau Bavaria, dar e OK, atat cat poate fi OK o bere fara alcool. Cat despre Bergenbier, credeam ca e un lucru de comun acceptat ca este o bere cu gust ingrozitor, dar se pare ca m-am inselat. Eu, insa, raman la parerea ca are gust de gunoi – exact asta imi evoca.

  5. Schlossgold nu este proasta. Este buna daca se bea la o anumita temperatura, adica 4-6 grade C.

  6. Orice bere, cu sau fara alcool, e buna daca se bea la 4-6 grade, deci nu cred ca remarca de mai sus aduce vreo noutate. 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *