fbpx

Dacă sunteți studenți la marketing, PR sau orice ține de comunicare probabil una din cele mai acute nevoi este aceea de a acumula experiență practică. La angajare firmele vor experiență, minim 3 ani dacă se poate, iar studentul nu are prea multă experiență, pentru că tocmai a terminat de studiat, nu?

Dacă vreți să învățați cum se face marketing digital vă recomand ceva frumos și gratuit, Onlined, Școala de Marketing Digital. În București a treia ediție are loc între 14 și 28 noiembrie, sunt și ceva premii în joc, dar eu cred că cel mai important premiu este că veți învăța cum se face marketing pe bune, de la oameni care asta fac, nu doar din cărți.

Înscrierile se fac aici, până pe 3 noiembrie.

Onlined are trei etape: școala propriu-zisă, programul de mentorat, urmat de intrarea în comunitate.

Cum se desfășoară fiecare etapă?
Etapa de școală va avea loc sub forma unor traininguri pe teme ca Strategii în Online, Creative Thinking, Online Tools & Analytics, Tehnologii în Digital și Inbound Marketing. Aceasta se va încheia cu o rezolvare de brief ca parte practică.

Programul de mentorat și internshipuri urmărește să ducă învățarea la un alt nivel. Participanții vor avea oportunitatea să intre într-un program de mentorat împreună cu unul din speakerii din program și vor primi oferte de internship în cadrul agențiilor partenere.

Intrarea în comunitatea Onlined reprezintă un alt punct de continuitate al proiectului, în cadrul căreia învățarea se bazează de sharing de resurse, menorat și meet-upuri dedicate unor subiecte specifice.

Ce poți să îți iei din Onlined?
Onlined înseamnă învățare de la cei mai buni specialiști în domeniu, networking cu influencerii din onlineul românesc și cu oameni pasionați așa ca tine și multă distracție.

Echipele câștigâtoare vor fi premiate cu 1000 EUR și alte premii pentru locul I, 375 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera pentru locul II și 125 EUR în cursuri pe Lynda sau Coursera echipei de pe locul III.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

1 Comentariu

  1. Sa fie ceva care chiar iti este util in viitoarea cariera si sa mai fie si cateva premii puse in joc, deja devine mai mult decat tentant. Sunt sigura ca o sa fie folositor oricarei persoane ce vrea sa activeze intr-un job din domeniul comunicarilor.

Lasă un comentariu