fbpx

Ce ne facem dacă se închide Facebook în Europa?

Serios vorbind, dacă se închide Facebook în Europa noi ce ne facem?

Unde mai găsim noi o rețea socială unde toată lumea pretinde că este mai bună decât în realitate, unde toți ne prezentăm viața într-o lumină pozitivă și ne exagerăm calitățile?

Unde găsim noi o platformă în care să fim spamați cu tot felul de mesaje private nesolicitate, de la tot felul de dubioși, unde tot felul de influenceri zic platitudini și algoritmul ni-i recomandă, în goana după like-uri și engagement?

Asta e, va trebui să ne mutăm pe LinkedIn. 🙂

Lăsând gluma la o parte, e de urmărit micul șantaj al lui Zuck la adresa Uniunii Europene, după ce i-au picat și acțiunile cu 26%. Momentan e cu apropouri subtile.

Investiția în Metaverse e o gaură neagră, profiturile au scăzut, TikTok îi fură toți tinerii și adolescenți, Apple nu îl mai lasă deloc să targeteze reclamele către utilizatorii de iPhone, și acum mai vine și UE cu prostia asta de procesare a datelor utilizatorilor tot aici, pe bătrânul continent?

Nu mai pot și ei să vândă cel mai de preț activ al lor, adică informațiile despre utilizatori, unde și cui vor ei? În halul ăsta am ajuns?

Recomandă

5 Comentarii

  1. Nu îmi este deloc mila de aceasta hidra sinistră care îngroapă informația în cloaca grupurilor de Facebook.
    Urez un faliment cât mai liniștit și fără mult scandal Intranetului pe nume Meta Facebook.

    • Nu dă Faliment prea curând. Momentan Facebook și Instagram sunt vacile de muls, problema e că are nevoie de rising stars pentru a crește profiturile la fel de susținut și pe viitor, și până acum Zuck nu le-a găsit.

  2. Unde ar fii norocul ăsta.Scăpăm generații întregi de spălături pe creier.( Rămân și Aurolacii lui Șoșoacă fără enoriași )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *