fbpx

Cum să scrii mai bine – resurse gratuite

Plecând de la discuția despre sumele mici plătite pentru content writing am primit mai multe mesaje și comentarii despre faptul că e greu la început de drum, clienții sunt zgârciți sau cer experiență, și e greu să ieși din cercul ăsta vicios. Vrei să înveți cum să scrii mai bine, să fii plătit decent pentru asta, dar nu ai timp pentru că muncești mult și ești plătit prost.

Lăsasem un comentariu, dar am zis că e mai bine să pun un articol complet, cu resurse gratuite pentru content writing și copywriting, plus cărți faine din domeniu, după mine.

Dacă ești la început de drum, indiferent de domeniu, cel mai important e să investești în tine. Experiența vine cu timpul, dar poți accelera mult procesul (și crește veniturile) urmând cursuri, citind tot ceea ce găsești de specialitate, bloguri, site-uri, și mai ales, aplicând zilnic ce înveți.

Pe zona de conținut, ideal e să ai idee și despre storytelling, copywriting, plus un pic de SEO, cum funcționează conținutul pe internet, cum să scrii un text care vinde. Nu vrei să oferi fix aceleași servicii, să fii doar un Me too, trebuie să îți conturezi stilul tău, să te diferențiezi de ceilalți.

Cărți faine despre copywriting, eu de obicei le citesc în engleză:

Cursuri gratuite de copywriting, plus câteva template-uri moca:

Ce am mai scris eu în domeniu, ca să nu mă repet ca o moară stricată:

Dacă mai știți și voi cursuri, cărți, bloguri bune pe zona de copywriting, content writing, lăsați un link.

Spor la citit și scris! 🙂

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *