fbpx

Începusem să scriu textul ăsta vineri, m-am luat cu treaba și am uitat de el, dar e ok  să îl termin și acum. E 21:49, fetele mănâncă un iaurt și un sandviș, pentru că e o lume liberă și pot mânca ce vor ele. Eu tremur un pic, îmi amintesc de vremurile când puteam mânca doar ce ne permiteau alții. Și nu mai vreau asta. Veți spune că nu se poate, dar granița între democrație și tiranie e foarte subțire, uitați-vă un pic la ce se întâmplă pe glob. Și noi am fost aproape, sper că ne-a venit mintea la cap și vom vota de acum cu fiecare ocazie.

E trist că aproape mereu am avut de ales răul cel mai mic când am mers la vot. Încă nu am ajuns acolo unde trebuie, să alegem oamenii în care să credem 100% că ne pot conduce unde vrem să ajungem, dar sper că suntem pe drumul cel bun.

Poate că în lumea ei Dăncilă pare a fi o tipă ok, dar în lumea noastră nu e. Lumea noastră e lumea celor care lucrează 12 ore pe zi pentru ei ca să nu lucreze 8 ore pentru alții. A celor care nu trec pe roșu, că știu ei pe cineva. A celor care vor o țară ca afară, chiar dacă nici afară nu curge doar lapte și miere. A celor care nu stau și așteaptă să primească, ci știu că totul se obține prin muncă.

Mulțumesc prietenilor din diasporă pentru milionul de voturi. Și nu uitați, cum spunea un coleg, în 2016 PSD a obținut 3,2 milioane de voturi și a condus țara cu 45.5%. Duminică Dăncilă a obținut aproximativ 3,35 milioane de voturi și situația e tristă pentru ei, ori se reorganizează ca partid decent ori dispar.

Asta e puterea votului, pentru cine vă spune că jocurile sunt deja făcute și nu contează ce faci tu în cabina de vot.

RECOMANDĂ
  • 17
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Iulian
25 noiembrie 2019 15:19

Slavă Domnului că majoritatea a fost întreagă la minte, sau cel puțin pe cât se poate.

Argentina Malcea
Argentina Malcea
25 noiembrie 2019 15:34

Nimeni nu ne ofera pe tava tara pe care ne-o dorim . Numai noi , romanii , ne putem construi o Romanie care sa ne placa .
Mult succes romani intligenti si intelepti

3
0
Lasă un comentariux
()
x